Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Футбол — діло тонке, дівчата…»: а ви розгадаєте наступну загадку від Грицька Гарбуза?  (Розумна вікторина)

Заробляйте з Грицьком Гарбузом!

Фото liveinternet.

«Футбол — діло тонке, дівчата…»: а ви розгадаєте наступну загадку від Грицька Гарбуза? (Розумна вікторина)

Ой, каюсь, не гендерне поставив запитання напередодні найбільш гендерного у лапках дня. Адже не раз у своїх листах багато наших учасниць зізнавалось, що тема спорту, особливо футболу, була у вікторині нелюбою. От я вам, любі, й загадав запитання до 8 Березня спеціально

А зумисне так зробив, щоб ви долучили до конкурсу «Цікавої газети» якомога більше чоловіків. І не тільки тих, хто під боком на дивані розповідає, які в нас погані і політики, і ціни, і футболісти. Тобто, щоб нарешті наважились покликати сусіда чи друга — «фаната копанки», налили б йому келишок чаю і він розклав би цю турнірну таблицю до єдиного голу за якихось п’ять хвилин. Ну якщо не за п’ять, то за одинадцять ☺ Тому маєте спробу №2, бо й нині буде чоловіче запитання

Але насамперед нагадаю те, яке для більшості наших учасників (тут уже в множині вживаю — все чесно!) стало не підйомним. Для більшості, але не для всіх. І хоч за завданням оголошу й відповідь, але ви можете його задати для жаданих своїх козаків, уже знаючи розгадку, і перевірити, наскільки вони компетентні у футболі. Та й привід для розмови знайдеться. Бо йде весна, і скоро стане все зеленим, і українців має бути багацько…А також прошу тих козаків, що підказали цього разу вам неправильний рахунок, катувати тільки поцілунками. ☺

Реклама Google

«Гарбуз із секретом» — 8 (2021)

Перед вами підсумкова таблиця футбольного турніру. Одразу зауважу: вивчайте її по «Цікавій газеті» — інтернет цього разу не дуже прийде вам на поміч. А ось фанати копанки — так.

Команда І В Н П М О
1. «Лицарі» 6 3 3 0 8:5 12
2. «Козаки» 6 1 4 1 9:9 7
3. «Мушкетери» 6 1 4 1 9:9 7
4. «Москалі» 6 0 3 3 3:6 3

З яким рахунком закінчився вирішальний матч команди «Козаки» у Кубку Євросоюзу, який гарантував їй 2–ге місце в групі і вихід у плей–оф турніру, якщо перед тим клуб удома здобув 5 очок. Єдина звитяга колективу, до речі, була аналогічна єдиній виїзній поразці. А найкращий бомбардир козаків — Джон Паляниця — збільшив у цьому вирішальному заключному поєдинку кількість своїх голів на 25%. Тим часом його партнер по команді — Мухаммед Поліщук — у цій грі повторив свою результативність, яку продемонстрував у першому матчі з цим головним конкурентом. По ходу турніру «Козаки» мали і «суху» нічию…

Читайте також: Чому до Львівської лікарні, яку очолює волинянин Олег Самчук, з’їхались українці, яким пересадили органи.

Ось такого колоритного козака Івася придумав художник Ігор Бежук до Євро-2012, яке проводили спільно Україна та Польща.
Ось такого колоритного козака Івася придумав художник Ігор Бежук до Євро-2012, яке проводили спільно Україна та Польща.

 Листок із яким рахунком ми заховали сьогодні у гарбузі?

Отож, щоб оголосити відповідь, треба розписати всі результати турніру: 1 тур: «Лицарі» — «Козаки» — 2:1, «Мушкетери» — «Москалі» — 1:0; 2 тур: «Мушкетери» — «Лицарі» — 1:1, «Москалі» — «Козаки» — 1:1; 3 тур: «Лицарі» — «Москалі» — 1:0, «Козаки» — «Мушкетери» — 2:2; 4 тур: «Козаки» — «Лицарі» — 1:1, «Москалі» — «Мушкетери» — 1:1; 5 тур: «Козаки» — «Москалі» — 1:0, «Лицарі» — «Мушкетери» — 2:1; 6 тур: «Мушкетери» — «Козаки» — 3:3, «Москалі» — «Лицарі» — 1:1.

Отож, відповідь — «3:3» (у цьому матчі Джон Паляниця забив один гол (всього 5 точних ударів за турнір), а Мухаммед Поліщук відзначився двічі, довівши кількість своїх голів до 4. Ще один гол за козаків у Кубку провів уявний Олесь Вернигора — ☺). За рахунок більшої кількості голів у гостях (вдома було 2:2) «Козаки» і обійшли команду «Мушкетери».

Прошу тих козаків, що підказали вам неправильний рахунок, катувати тільки поцілунками.

І цей результат вказав лише єдиний наш учасник — Анатолій Скальт із міста Жмеринка Вінницької області, який і стає володарем 200 гривень. Оле–оле–оле–оле, — 200 гривень, оле!!!

Пане Анатолію, поки ви витанцьовуєте футбольний танок на честь перемоги, ваші конкуренти вже читають нове завдання. Приєднуйтесь! ☺

Нагадаємо, в’язень російських окупантів став лауреатом Шевченківської премії.

«Гарбуз із секретом» — 10 (2021)

Цей особливий вид траспорту, якщо до меншого числа додати більше, асоціюється із цифрою «10». Хоча найзнаменитіший його пілот в історії — зовсім з іншим для нас числом. Світлину цього пана ми і заховали сьогодні.

Транспорт відомий нам. Для більшості ще з тих часів, коли під стіл ходять, але багато хто познайомився з ним і в більш зрілому віці. Хоч навряд чи пролетів на ньому «з вітерцем».

Екологи дослідили, що цей транспорт менш шкідливий, у порівнянні з вантажівкою. Але й не ідеальний, якщо ставити його проти сучасних японських «Тойот», якими спішать на допомогу доблесні українські полісмени.

Чиє фото знаходиться у гарбузі?

Слово–відповідь треба надіслати до 21 березня тільки у вигляді sms–повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775, обов’язково вказати після слова–відповіді у дужках ще й своє ім’я і прізвище (наприклад: «Сопілка (Микола Римар)»).

Увага: з одного номера можна відправляти лише одне sms! Цей номер і братиме участь у жеребкуванні при розіграші призових 200 гривень, якщо правильних відповідей буде більше двох. А ще спеціальний приз – 150 гривень – отримає той, хто в листі на поштову адресу (43025, м. Луцьк, просп. Волі, 13) чи електронну ([email protected]) найяскравіше опише, як шукав відповідь.

Ясних думок Вам у голову і голів у чужі ворота! Будьте здорові!

Грицько ГАРБУЗ.

Telegram Channel