Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що віщують зорі волинянам наступного тижня

А ви довіряєте гороскопам?

Фото youtube.com.

Що віщують зорі волинянам наступного тижня

Гороскоп на 15 — 21 березня

ОВЕН. Ретельно аналізуйте події, що відбуваються, опираючись на життєвий досвід і логіку. Постарайтеся утриматися від відкритої критики друзів і колег. Попереду от–от замаячіє щось новеньке, що обіцяє вам справжній успіх і поліпшення фінансового становища. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Очікуйте позитивних тенденцій в багатьох справах. Однак поки свої плани й наміри краще зберегти в таємниці. Можливо, вам доведеться витримати нападки недоброзичливців. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

БЛИЗНЮКИ. Вас чекають приємні події. Душевна праця, хоча й не помітна, теж приносить свої плоди. Вам бажано не пливти проти течії, а піймати хвилю удачі. І тоді можна будувати грандіозні плани. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

РАК. Бажано остерігатися необдуманих слів і рішень. Порадійте успіхам близьких людей. Відкладіть дрібні справи й займіться вирішенням більш важливих проблем. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

Нагадаємо, народний синоптик прогнозує, що весна буде мокрою, а Великдень — теплим.

ЛЕВ. Сприятливий період для кар’єри й вирішення важливих справ. Відступати не можна, бо у вас вистачить сил добратися до вершини успіху. Краще зараз прислухатися до порад колег і начальства. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

ДІВА. Можливості, які відкриваються перед вами, радують, але не варто демонструвати перевагу перед товаришами по службі. У вихідні зустріч із цікавими людьми допоможе розслабитися й повеселитися від душі. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — вівторок.

ТЕРЕЗИ. Можуть зробити вам несподівані пропозиції, та не поспішайте погоджуватися. Події на роботі будуть досить непередбачувані. На вас чекає важка робота, але зусилля будуть щедро винагороджені. Вам до снаги найскладніші завдання. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН. Успішний і прибутковий час, що ідеально підходить як для відпочинку, так і для праці. Не варто робити чого–небудь через силу — однаково не вийде, якщо займатися цим не хочеться. Не забувайте про близьких людей, вони надихнуть вас і порадують. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Вам знадобляться передбачливість і вміння миттєво приймати рішення. Стосунки з начальством покращаться, вам можуть довірити складний проєкт. Ділові переговори можуть виявитися досить плідними. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

Читайте у нас також: Здоров’я нині, як то кажуть, — на руці.

КОЗЕРІГ. Спілкування й спільні проєкти з діловими партнерами можуть займати більшу частину вашого часу. Робота зажадає чіткого та послідовного плану дій, інакше ви можете не розрахувати свої сили, а перевантаження вам ні до чого. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

ВОДОЛІЙ. Не виключені сварки й конфлікти, ви багато чого будете сприймати вороже. Постарайтеся все таки налагодити стосунки з колегами. Будьте чесними з собою та навколишніми. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

РИБИ. Саме час з’ясувати суть проблем, що нагромадилися у вас, і претензій з боку начальства. Є реальний шанс стати справжнім господарем становища. Стосунки з близькими можуть виявитися не такими вже безхмарними, але до вихідних хмари розсіються. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel