Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Не тільки Ляшку щастить — українець виграв у лотерею  33 мільйони

У борця з вилами з’явився конкурент в азартних іграх.

Фото із сайту 24tv.ua.

Не тільки Ляшку щастить — українець виграв у лотерею 33 мільйони

Найрезонансніші події в житті країни та світу очима наших журналістів

Тепер аби везунчик не збожеволів від щастя

Небачений досі грошовий дощ випав 6 березня в «Супер Лото». Про це повідомила пресслужба «Української національної лотереї»

«Неймовірно пощастило онлайн–гравцю УНЛ. Він виграв найбільший джекпот України — 33,032 млн грн. Вітаємо нашого переможця! Новий джекпот стартує з 3 млн грн», — зазначили в дописі.

За українськими законами, за лотерейний виграш треба заплатити податок — 18% ПДФО і 1,5% військового збору, тобто майже п’яту частину виграшу.

Найвідомішим переможцем «Української національної лотереї» є політик Олег Ляшко, який у 2017 році задекларував виграш у майже 600 тисяч гривень.

Проте в лютому цього року голова Національного агентства із питань запобігання корупції Олександр Новіков заявив, що пан Ляшко підробив той лотерейний квиток. Політик назвав цю заяву брехливою і обіцяв подати до суду.

«Пристрелив би цю брехливу скотиняку», — обурився Ляшко словами Новікова.

 

Прем’єру Британії не вистачає грошей на ремонт квартири

Борис Джонсон і його наречена Керрі Саймондс обговорюють різні варіанти залучення коштів — аж до створення… благодійного фонду, щоб зібрати пожертвування

Прем’єр–міністр Сполученого Королівства може використовувати до 30 тисяч фунтів на рік на ремонт і облаштування службового житла. Нинішні обговорення стосуються витрат, що перевищують цю суму. Газета Daily Mail пише, що ідея створення фонду не нова: у США президенти таким чином покривають додаткові витрати на ремонт Білого дому, що виходять за заплановані на це 100 тис. доларів бюджетних коштів.

Востаннє квартира на Даунінг–стріт, 11 ремонтувалася в 2011 році, коли там жив тодішній прем’єр Девід Кемерон з дружиною і дітьми. Усі кошти понад належні 30 тис. фунтів бюджетних грошей він сплатив зі своєї кишені. Опозиція вважає, що Джонсон має вчинити так само (як прем’єр і член парламенту він заробляє чимало — 150 тисяч доларів на рік). Але проблема в тому, що наречена Джонсона, яка затіяла ремонт і вже майже завершує його, зробила все «по–дорогому» — меблі, наприклад, виготовили із використанням екологічних матеріалів і традиційних ремесел. Тож і при великій зарплаті грошей бракує…

Але нам би їхні проблеми.

 

Російське телебачення «мочить» Зеленського через… волосся на грудях

Кремлівський пропагандист Дмитро Кисельов на державному телеканалі «Росія 1» в ефірі своєї програми «Вести недели» не знайшов нічого кращого, як розповісти росіянам про волосся на грудях українського Президента

Кисельов показав відео, де у Володимира Зеленського волохаті груди, а потім — кадри, коли той вакцинується від ковіду, і там торс нашого гаранта уже без «рослинності». Російський пропагандист робить висновок, що волосся Зеленський позбувся заради рейтингу.

Що тут скажеш, якісь зациклені ті росіяни і їхні пропагандисти в Україні. Палаців свого царя та убивств опозиціонерів вони не бачать, а от кожну волосинку на грудях українського Президента рахують із азартом. У підсумковій телепрограмі тижня!

«Умом Расію нє панять…».

 

З 1 квітня наші жінки виходитимуть на пенсію у 60 років

Набуває чинності останнє підвищення пенсійного віку для них

А у скільки вам світить заслужений відпочинок?
А у скільки вам світить заслужений відпочинок?

 Відтак на заслужений відпочинок представники обох статей відтепер виходитимуть в одному віці, у 60 (якщо матимуть достатньо стажу). «Жінки, які народилися в період з 1 жовтня 1960 по 31 березня 1961 року, можуть вийти на пенсію по досягненню 59 років 6 місяців. А жінки, які народилися після 1 квітня 1961–го, можуть отримати пенсію за віком тільки після досягнення ними віку 60 років у 2021 році», — сказано в роз’ясненні Пенсійного фонду.

 

4-місячна дитина померла, бо на її обличчі заснув кіт 

Трагедія сталася в Острозі на Рівненщині. За словами матері, хлопчик лежав у колясці

Вона виявила його без ознак життя, коли побачила, що кіт спить на обличчі малюка. До приїзду медиків батько робив йому масаж серця. Бригада Острозької підстанції екстреної медичної допомоги, яка приїхала на виклик, провела реанімаційні заходи, але врятувати дитину не вдалось. За наполяганням батьків, малюка транспортували в Острозьку центральну районну лікарню.

Там констатували біологічну смерть дитини. Біда чорна…


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel