Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Нова пісня Пономарьова і DZIDZIO для жінок продовжує розривати український YouTube (Відео)

Цю кооперацію музикантів визнали дуже вдалою.

Фото instagram.com/ponomaryovoleksandr.

Нова пісня Пономарьова і DZIDZIO для жінок продовжує розривати український YouTube (Відео)

Олександр Пономарьов, Михайло Хома (DZIDZIO), Артем Пивоваров і ALEKSEEV випустили композицію «Чому», записану в супроводі струнного квартету

Ліричною баладою виконавці хотіли привітати українок з весною, і не прогадали: всього за добу вона опинилася на третьому місці в списку трендів українського YouTube, набравши більш 442 тисяч переглядів, нині вже – майже мільйон 887 тисяч. Про це пише apostrophe.ua.

Реклама Google

Весь день слухаю, наслухатися не можу. Це так красиво, так не схоже на все те, що звучить по радіо і телебаченню.

Користувачі мережі тепло зустріли музичну новинку і засипали виконавців компліментами.

«Весь день слухаю, наслухатися не можу. Це так красиво, так не схоже на все те, що звучить по радіо і телебаченню. Це щось таке справжнє. А голоси які!» – пишуть у коментарях. – «Михайло Хома – просто зачарував! Пономарьов - як завжди, шикарний, у ALEKSEEVА голос як у кришталевого ангела, подих захоплює, і Артем теж ну дуже добре заспівав. Кожен вніс щось своє, давно не чула таких гармонійних і зворушливих виступів».

Читайте також: В Україні з'явилися «Зе! Жінки».

Знаменитості теж не минули увагою пісню. Співачка Ольга Цибульська в Instagram висловила впевненість, що «Чому» залишиться в історії і займе місце поряд із «Червоною рутою», ведуча Леся Никитюк пожартувала, що «всі четверо співають для неї», а політик Юлія Тимошенко назвала баладу чарівною. «Вкотре переконуюся, що українські пісні, навіть коли вони трохи сумні, сповнені життя, невимовної краси і любові», – написала вона в Facebook.

 

Telegram Channel