Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Розвідка ідентифікувала військових РФ, які вчиняли злочини на території України

Вони вбивали українців.

Фото ukrinform.ua.

Розвідка ідентифікувала військових РФ, які вчиняли злочини на території України

Військова розвідка України ідентифікувала російських військовослужбовців, що вчиняли воєнні злочини на території України

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

«У скоєнні воєнних злочинів та злочинів проти людяності на території України брали участь військовослужбовці 18 ОМСБр ЗС РФ», - йдеться у повідомленні.

За інформацією воєнної розвідки України, в бойових діях на території нашої держави брали участь військовослужбовці реактивного дивізіону 18 окремої мотострілецької бригади. Зазначена бригада дислокована у місті Ханкала (військова частина 27777) та у 2017 році була переформована в 71 мсп 42-ї дивізії Південного військового округу ЗС Росії.

Військова розвідка України підтвердила особу військового злочинця Артура Басирова, народженого 5 грудня 1991 року в Нижнєкамську. Басиров з 2012 року – військовослужбовець служби за контрактом розвідувальної роти 18 ОМСБр ЗС РФ. З січня 2014 року – військовослужбовець взводу управління реактивного дивізіону цієї ж бригади. За військові злочини проти народу України нагороджений відомчою медаллю МО РФ «За возвращение Крыма».

За інформацією військова розвідки України, в бойових діях на території нашої держави брали участь військовослужбовці реактивного дивізіону 18 окремої мотострілецької бригади.

Також воєнною розвідкою України встановлена причетність до скоєння військових злочинів та злочинів проти людяності кадрового військовослужбовця ЗС РФ Олександра Тімаєва, який народився 10 вересня 1989 року у селі Калтаси, Башкортостан.

Тімаєв у 2011 році закінчив Єкатеринбурзьке вище артилерійське командне училище, у 2012 році – річний курс при Михайлівській військовій артилерійській академії в Санкт-Петербурзі. У 2014 році командир 2 вогневого взводу 2 реактивної батареї реактивного дивізіону в/ч 27777. За військові злочини проти народу України нагороджений відомчою медаллю МО РФ «За возвращение Крыма» та медаллю Суворова.

«До правоохоронних органів України вже направлено інформацію про кадрових військовослужбовців в/ч 27777 ЗС РФ Руслана Хафізова, Руслана Сатдінова, Максима Дубініна та Антона Гареєва», - зауважили у повідомленні.

Інформацію про військових злочинців також підтвердило волонтерське співтовариство «Inform Napalm». «Вкотре нагадуємо кадровим військовослужбовцям та найманцям країни-агресора про невідворотність покарання за вчинення військових злочинів та злочинів проти людяності», - наголошують в управлінні.

Telegram Channel