Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Рівненщині патрульні побили чоловіка

Інцидент в Острозі.

Фото ЧаРівне.

На Рівненщині патрульні побили чоловіка

В Острозі відсторонили від роботи двох патрульних

Інцидент трапився 17 березня близько першої години ночі.

Про це у фейсбуці в спільноті «Острог–Європейське місто» повідомив користувач Serega Zavizion, передає ЧаРівне. 

За словами чоловіка, його батько їхав з села Вельбівно до Нетішина і помітив, що за ним рухався автомобіль та сигналив дальнім світлом фар. 

«Заїхавши до себе у двір, після зупинки його протаранив автомобіль, і з нього вибігли поліцейські, які відразу почали бити батька із застосуванням спецзасобів, хоча він не ніс ні якої погрози і не чинив супротиву. Йому 58 років, але «поліцейські» на це не звернули уваги і при цьому продовжували перевищувати свої повноваження», – розповів чоловік.

Після зупинки його протаранив автомобіль, і з нього вибігли поліцейські, які відразу почали бити батька

Сім’я викликала поліцію з Нетішина. На місці з’ясували, що батька били «копи» з Острога.

Водія забрали до лікарні з травмами ключиці, руки, обличчя. Речниця ГУНП Рівненської області Марія Юстицька повідомила, що керівництво поліції уже відреагувало на скаргу і проводять службове розслідуванняє.

Реклама Google

За вказаним фактом працівники інспекції з особового складу проводять службове розслідування. Вилучене з боді-камер та реєстраторів відео буде проаналізовано, а діям кожного учасника інциденту — надана правова оцінка. На момент розслідування обоє працівників СРПП відділення поліції № 3 Рівненського районного управління поліції відповідно до наказу начальника ГУНП в Рівненській області відсторонені від виконання службових обов’язків.

Читати також: У селі на Рівненщині вирубали 800 гектарів лісу, щоб вирощувати на цій землі коноплю 

Джерело: ЧаРівне
Telegram Channel