Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Волинянка Юлія Гаврилюк виборола три медалі на Чемпіонату ДСНС України з пожежно-прикладного спорту

Змагалися у трьох вправах: підйом по штурмовій драбині, подолання 100-метрової смуги з перешкодами та двоборство.

Фото Управління ДСНС України у Волинській області.

Волинянка Юлія Гаврилюк виборола три медалі на Чемпіонату ДСНС України з пожежно-прикладного спорту

З 15 по 16 березня в Києві, на базі критого спортивного комплексу Головного управління ДСНС України у м. Києві, проходив чемпіонат ДСНС України з пожежно-прикладного спорту на честь пам'яті генерал-лейтенанта служби цивільного захисту Григорія Марченка

У фінальній частині Чемпіонату брали участь 12 команд-переможців зональних етапів

 

 Проведення змагань здійснювалось за ініціативи Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Федерації пожежно-прикладного спорту України. У фінальній частині Чемпіонату брали участь 12 команд-переможців зональних етапів, які змагалися у трьох вправах: підйом по штурмовій драбині, подолання 100-метрової смуги з перешкодами та двоборство. Змагання проходили з дотриманням відповідних санітарних і протиепідемічних норм.

Змагалися у трьох вправах: підйом по штурмовій драбині, подолання 100-метрової смуги з перешкодами та двоборство.
 

 

У напруженій боротьбі учасники проявили високу фізичну підготовку, професійну майстерність та витримку. Кращими спортсменами серед чоловіків у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами стали: І місце - Блонський Владислав та ІІ місце Іпієв Арсен – представники Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, ІІІ місце - Щур Віталій – представник від ГУ ДСНС України у м. Києві. Серед жінок: переможницею у вправі стала  Ліщинська Ірина - ГУ ДСНС України у м. Києві, срібні нагороди виборола представниця Волинської області Гаврилюк Юлія, бронза у Світлани Марусенко з Черкаського інституту пожежної безпеки.

 

 Читайте також У Любешівській громаді кожен може позмагатись за бюджет участі.

Серед учасників, що брали участь у підйомі по штурмовій драбині серед чоловіків: І місце у Арсена Іпієва  – ЧІПБ, ІІ місце виборов  Дмитро Лютенко - ГУ ДСНС України у м. Києві та ІІІ місце у  Вадима Кремінського з Одеської області. У жінок перемогла Ірина Ліщинська представниця м. Києва, ІІ місце у Ярослави Закатової з Чернігівської області, а  Юлія Гаврилюк з Волині посіла ІІІ місце.
У двоборстві серед чоловіків  кращими були Іпієв Арсен, Лютенко Дмитро та Блонський Владислав. Серед жінок – Ліщинська Ірина, Гаврилюк Юлія та Закатова Ярослава.
Змагання завершились перемогою команди Головного управління ДСНС України у м. Києві, команда Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля отримала срібло, а бронзові нагороди вибороли спортсмени Одеської області.

 

 

 

Джерело: Управління ДСНС України у Волинській області.
Telegram Channel