Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Рівному тато, мама і 6-річна дитина отруїлися чадним газом у квартирі  (Фото)

Проблема була в газовому котлі.

Фото ЧаРівне.

У Рівному тато, мама і 6-річна дитина отруїлися чадним газом у квартирі (Фото)

Витік газу стався через відсутність вентиляційного каналу в котлі

У Рівному сім’я отруїлася у квартирі чадним газом. Батька, матір і 6-річну дитину шпиталізували.

Про це пише ЧаРівне.

17 березня о 22 годині на номер аварійно-диспетчерської служби АТ «Рівнегаз» надійшов виклик із проханням обстежити газопровід та газове обладнання у одній із квартир Рівного на вулиці Київська, оскільки родина, яка мешкає у квартирі, а це чоловік (1983р.н), дружина (1985р.н) та 6-річна донька, потрапили до лікарні із діагнозом – отруєнням чадним газом.

Ймовірною причиною отруєння стало неправильне під’єднання проточного газового водонагрівача до димовідвідного каналу, відсутність вентиляційного каналу, несправність газового приладу. 

Бригада АДС, яка виїхала на виклик до п'ятиповерхівки, з’ясувала, що в кухні під’єднання димовідвідної труби від газової колонки в димохід не відповідає вимогам ДБН.

Ймовірною причиною отруєння стало неправильне під’єднання проточного газового водонагрівача до димовідвідного каналу, відсутність вентиляційного каналу, несправність газового приладу. В результаті продукти згорання потрапляли в помешкання.

Аварійники опломбували газову колонку та встановили заглушку на опуску, склали акт про порушення, провели повторний інструктаж.

До слова, з початку року в Рівненській області зареєстровано вже 18 аналогічних випадків.

Читати також: На Рівненщині патрульні побили чоловіка

Джерело: ЧаРівне
Telegram Channel