Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Динамо» знову поступається «Вільярреалу» й услід за «Шахтарем» вилітає з Ліги Європи

Гранди УПЛ на євроарені - звичайнісінькі хлопчики для биття...

Фото REUTERS.

«Динамо» знову поступається «Вільярреалу» й услід за «Шахтарем» вилітає з Ліги Європи

Інтригою в повторному поєдинку навіть і не пахло...

Київське «Динамо» 18 березня провело матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Вільярреала». Команда Мірчі Луческу програла вдруге і покинула турнір, інформує УНІАН.

Господарі з перших хвилин забрали м'яч собі і вже на 13-й хвилині вийшли вперед - Жерар Морено головою замкнув подачу від правого краю штрафного майданчика. Надалі «Вільярреал» продовжив контролювати ситуацію на полі і до перерви відзначився ще раз - господарі моментально покарали «Динамо» за помилку Віталія Миколенка. Дубль оформив Морено.

Надалі «Вільярреал» продовжив контролювати ситуацію на полі і до перерви відзначився ще раз - господарі моментально покарали «Динамо» за помилку Віталія Миколенка. Дубль оформив Морено.

Свій перший удар по воротах у матчі «Динамо» завдало тільки на 57-й хвилині, а другий - на 82-й. Створити хоча б щось по-справжньому небезпечне за весь матч киянам так і не вдалося. «Вільярреал» спокійно довів гру до перемоги.

«Вільярреал» - «Динамо» - 2:0 (перший матч - 2:0)

Голи: Морено, 13, 36.

«Вільярреал»: Асенхо, Педраса, Фунес Морі, Альбіоль, Фойт (Гаспар, 63), Капу, Парехо, Трігерос (Коста, 79), Чуквуезе (Баена, 71), Бакка (Піно, 63), Морено (Раба, 79).

«Динамо»: Бущан, Миколенко (Сідклей, 84), Сирота (Попов, 84), Забарний, Кендзера, Сидорчук, Андрієвський (Шепелєв, 65), Буяльський, де Пена, Циганков (Супряга, 46), Родрігес (Леднєв, 65).

Попередження: Тригерос, Парехо.

Читайте також: «Шахтар» вдруге капітулює перед «Ромою» й завершує єврокубковий сезон.

Telegram Channel