Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Лікарям перинатального в Рівному погрожували колектори

Лікарям перинатального дзвонили колектори.

Фото Рівне Вечірнє.

Лікарям перинатального в Рівному погрожували колектори

А все через кредит сина однієї лікарки...

Кілька тижнів медикам Рівненського обласного перинатального центру довелося відбиватися від атак колекторів. Все через сина однієї з лікарок, який узяв кредит в приватній установі. Суму позики не розголошують, проте повернути гроші вимагали як у півсотні лікарів медичного закладу, так і їхніх родичів. Дійшло до того, що колектори своїми дзвінками паралізували робочі телефони медичного закладу.

— І раніше до мене дзвонили колектори та банки через кредити моїх працівників. Однак цього разу вони узагалі перейшли межу. Усе почалося з того, що 12 лютого на мій особистий мобільний номер надійшла SMS з вимогою повернути кредит. А основна атака була здійснена вночі з 7 на 8 березня. На стаціонарні телефони перинатального центру та особисті телефонні номери медичного персоналу надходили безкінечні дзвінки з криками та погрозами. Телефонували й до родини нашої завідувачки відділення, яка живе у Тернопільській області. Коли блокуєш один номер, йде дзвінок з іншого. У приймальному відділенні, в пологовому залі та там, де передають пакунки породіллям, телефони були гарячими. Це тривало протягом трьох діб, пояснила головна лікарка обласного перинатального центру Вікторія Єнікеєва. 

 На стаціонарні телефони перинатального центру та особисті телефонні номери медичного персоналу надходили безкінечні дзвінки з криками та погрозами. 

З’ясувалося, що син однієї з наших лікарок взяв кредит, який ще не погасив. Тоді головна лікарка викликала свою працівницю, щоб та пояснила ситуацію. Зрештою, медики звернулися до правоохоронних органів.

«Тоді до мене зателефонував представник тієї кредитної спілки, якому я пояснила, що перинатальний центр не має ніякого відношення до цього кредиту. Син лікарки не є нашим працівником. На тому все й завершилося», – розповіла Вікторія Єнікеєва.

Реклама Google

Читати також: У селі на Рівненщині вирубали 800 гектарів лісу, щоб вирощувати на цій землі коноплю 

Джерело: Рівне Вечірнє.
Telegram Channel