Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Луцьку правоохоронці провели масштабні обшуки містян

Тривають слідчі дії.

Фото «Українська правда».

У Луцьку правоохоронці провели масштабні обшуки містян

Поліцейські перевіряли лучан, які можуть бути причетними до протиправної діяльності. У службовців є достатньо підстав вважати, що двоє братів протягом 2020-2021 років вчиняли крадіжки в Луцьку та районі

Вилучене свідчить про те, що готувались вони до вчинення схожих злочинів і в майбутньому.

Санкціонований обшук провели вчора, 18 березня, працівники Луцького районного управління поліції за місцем проживання 25-річного лучанина. Він разом зі своїм братом раніше уже мав проблеми з законом за вчинення майнових злочинів та навіть відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Під час обшуку власник оселі не виконував законних вимог поліцейських, тож на нього склали відповідний протокол.

Читайте також: У Луцьку за кермом спіймали водія, якого позбавили такого права за п’яну їзду.

Під час обшуку виявили та вилучили велику кількість електроінструментів, кабелі, відмички, рукавички, одяг, радіостанції, засоби мобільного зв’язку та інші речі, які або можуть бути краденими, або використовувались у злочинній діяльності.

Під час обшуку власник оселі не виконував законних вимог поліцейських, тож на нього склали відповідний протокол.

Нині триває досудове слідство, уже відомо як мінімум про 5 випадків крадіжок, вчинених особою, в якої провели обшук. Відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України: йдеться про крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.



Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel