Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Нововолинську встановлять пам’ятник загиблим учасникам Революції Гідності, воїнам АТО та ООС

Такий пам’ятник воїнам АТО височить в сусідніх Іваничах.

Фото з відкритих джерел.

У Нововолинську встановлять пам’ятник загиблим учасникам Революції Гідності, воїнам АТО та ООС

Нововолинський міський голова  Борис Карпус запросив усіх небайдужих проявити активність і долучитися до цієї важливої і потрібної для нинішнього й майбутніх поколінь справи

 24 березня  буде оголошений відкритий архітектурний конкурс на кращу пропозицію монумента в честь тих патріотів, які полягли за Україну. Він триватиме до кінця квітня, отож взяти участь зможуть всі бажаючі.

Місцем встановлення майбутнього пам’ятника за згодою усіх сторін  вибрали проспект Дружби, навпроти міської ради.

Таке рішення було прийнято на останньому засіданні виконкому Нововолинської міської ради.  Як зазначалося у документі, переможець конкурсу отримає премію у розмірі 30 тисяч гривень. А всіх учасників нагородять Подяками міського голови.

Умови конкурсу будуть опубліковані на офіційному сайті міської ради. Вони передбачають два головні завдання: це  - розробка пропозиції пам’ятника загиблим учасникам Революції Гідності, воїнам АТО-ООС  та благоустрій території скверу, де планується встановлення пам’ятника, і прилеглої території.

Місцем встановлення майбутнього пам’ятника за згодою усіх сторін  вибрали проспект Дружби, навпроти міської ради. До слова, раніше, а розмова про це ведеться вже не один рік, найбільш дискусійним було питання, де має розміщуватися цей архітектурний об’єкт. Саме це, а також інші нюанси, ставали перешкодою для того, аби від слів перейти до діла.

 І нарешті – крига скресла. Нововолинський міський голова  Борис Карпус запросив усіх небайдужих проявити активність і долучитися до цієї важливої і потрібної для нинішнього й майбутніх поколінь справи.

Читайте також:У центрі Луцька встановили пам’ятник Анні Київській 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel