Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Завтра Волинь відзначатиме Всесвітній день горобців

Хлопці, завтра - наш день!

Фото youtube.com

Завтра Волинь відзначатиме Всесвітній день горобців

Неодмінно пригостіть дзьобатих чимось смачненьким

В це важко повірити, але завтра, 20 березня відзначається Всесвітній день горобців, нагадує Nat Geo у Facebook.

Мета відзначення цього дня - підвищення обізнаності про таку пташку як горобець, а також інших поширених в міському середовищі птахів. Свято запропонувало відзначати індійське співтовариство Nature Forever Society в співпраці з Eco-Sys Action Foundation (Франція). Ініціативу підтримали також ряд інших національних та міжнародних організацій.

Спільнота Nature Forever Society заснована індійським екологом Мохаммедом Ділаваром. Він є автором ідеї заснування Всесвітнього дня горобців для того, щоб виділити важливість збереження популяції хатніх і польових горобців.

На сьогоднішній день горобці мають одну з найчиселніших популяцій, але чисельність цих птахів з кожним днем ​​неухильно скорочується.

На сьогоднішній день горобці мають одну з найчиселніших популяцій, але чисельність цих птахів з кожним днем ​​неухильно скорочується. Якщо не вживати заходів, то горобці можуть потрапити в список зникаючих видів птахів. Перебільшити користь від цих птахів теж важко, адже вони слугують регулятором кількості багатьох шкідників лісу, саду та полів.

Читайте також: Банди червонопузих брунькоїдів порядкують у садах та парках (Фото).

Telegram Channel