Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Знайомство з чоловіками обернулося бійкою: в луцькому закладі побили дівчат (Відео)

З бару у лікарню.

Фото ТРК Аверс.

Знайомство з чоловіками обернулося бійкою: в луцькому закладі побили дівчат (Відео)

Пішла відпочити, а опинилася на лікарняному ліжку

У Луцьку жінка опинилась на лікарняному ліжку із численними травмами після відпочинку в одномум із закладів. 

Про цей йдеться в сюжеті «Аверса». 

Жінка відпочивала з подругою в одному з барів міста. Знайомство з компанією чоловіків обернулося для жінок справжньою бійкою.  Нині за цим фактом уже відкрито кримінальне провадження. 

Лучанка Яна зустрілась зі своїми подругами напередодні. Провести вечір вирішили у барі. Усе розпосчиналося весело і безтурботно. Дівчина й уявити не могла, що цієї ночі опиниться на лікарняному ліжку з численними забоями. 

Хлопці почали чіплятись до дівчат і запрошували поїхати з ними. Дівчата відмовили, у відповідь почули лайку. Словесна перепалка переросла у «ляпаси».  

У заклад дівчата потрапили близько 10 години вечора.Спершу сиділи компанією, а потім лишилися із кумою Юлею вдвох у закладів. Упродовж ночі дівчата вживали спиртні напої, на танцполі познайомились із чоловіками, які також відпочивали у барі. Наче усе було схоже на звичайне спілкування, утім, як тільки в закладі почали мову про закриття, розпочалось «найгарячіше». Хлопці почали чіплятись до дівчат і запрошували поїхати з ними. Дівчата відмовили, у відповідь почули лайку. Словесна перепалка переросла у «ляпаси».  

Детальніше у сюжеті: 

Читати також: У Луцьку поліцейські «пригальмували» автомобіль

 

Джерело: ТРК Аверс
Telegram Channel