Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Турійську Всеукраїнський тиждень книги відкрили виставою (Відео, фото)

Юні актори продемонстрували виставу «Весняні пригоди в лісі».

Фото Ірини Ковальчук.

У Турійську Всеукраїнський тиждень книги відкрили виставою (Відео, фото)

Для найменшеньких читачів у бібліотеці організували казкове дійство

Хтось каже, що бібліотеки сьогодні - не актуально. А у Турійській бібліотеці для дітей досить часто буває гамірно. Працівники книгозбірні Світлана Свередюк і Алла Шемейко шукають різні способи, аби зацікавити дітей завітати до бібліотеки. То організовують творчі майстер-класи, то вистави для малечі показують.

Із особливим зацікавленням діти спостерігали за грою маленьких акторів із театру «Золотий ключик», який діє при бібліотеці.

Особливо багатими на цікавинки були перші дні Всеукраїнського тижня книги. Для найменшеньких читачів у бібліотеці організували казкове дійство, на якому побувала Книжкова фея, Пустунка і Вередунка. Із особливим зацікавленням діти спостерігали за грою маленьких акторів із театру «Золотий ключик», який діє при бібліотеці. Вони продемонстрували виставу «Весняні пригоди в лісі». 

Для учнівської молоді старшого віку бібліотекарі організували захід, присвячений митцям слова Турійська і Волині. Діти дізнавалися про їх життєві стежини, ознайомлювалися з творчістю.

Та що найголовніше, після таких заходів кожен із задоволенням бере додому книжку для прочитання і зазвичай стає постійним користувачем бібліотеки.

Ірина КОВАЛЬЧУК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel