Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Робота в таксі Bolt в Одесі

Важлива перевага сервісу – клієнти самі знаходять вас, за них не треба боротися.

Фото ua.bolt-ua.com.

Робота в таксі Bolt в Одесі

Bolt – сучасний сервіс пасажирських перевезень, який пропонує послуги таксі на доступних кожному, простих умовах

Це дуже вигідна пропозиція як для клієнта, так і для водія. Перший має можливість замовити машину в будь-який час або день, аби дістатися до потрібного місця швидко, недорого й у комфорті. Таксист «Болт» працює за вільним графіком, отримує гарантований дохід від кожної поїздки та має можливість заробляти в будь-який час, просто використовуючи додаток і власне авто або машину компанії.

Довгих простоювань не буває, адже це дуже поширений сервіс, він популярний серед звичайних працівників, молоді, людей, які поспішають і хочуть швидко та з комфортом дістатися до місця призначення.

Умови роботи дуже прості й не вимагають від таксиста довгих дій із документами, оформленнями чи відкриттям ФОП. Аби отримати чудову можливість заробляти за кермом власного автомобіля, достатньо зареєструватися на офіційному сайті. Треба буде заповнити анкету з персональними даними й додати скан-копії документів. Увесь процес займає кілька хвилин. Вимог до освіти, досвіду роботи, місця проживання немає.

Умови та головні переваги роботи в «Болт»

Цей проєкт стрімко розвивається в Україні, і щодня в нього з’являється все більше користувачів. Усе завдяки системі знижок за промокодами для кожного клієнта, зручному й інтуїтивно зрозумілому додатку, доступній вартості поїздок. Заробляти таксистом у такий спосіб нескладно. Це гарантований додатковий або основний дохід – у залежності від того, коли та як часто ви працюватимете.

Більше про таксі Bolt в Одесі тут – https://ua.bolt-ua.com/odessa. Таксистом може стати будь-яка людина, незалежно від статі, освіти, наявності роботи. Такий дохід стане гарним додатковим варіантом, якщо ви маєте офіційне працевлаштування й хочете заробляти у вільний час. Це прекрасний варіант і для тих, хто ще не має постійної роботи та хоче знайти таку, де буде почуватися вільним, без начальства, чіткого графіка й вимоги постійно бути в офісі.

Щоб почати, треба зареєструватися й заповнити анкету. Є лише кілька вимог, які допоможуть заробляти більше:

  • справний технічний стан авто. Машина має бути не старше 2000 року, для роботи у сервісі приймаються п’ятидверні седани, хетчбеки, універсали. Водій надає копії всіх чинних документів на автомобіль, від технічного паспорта до страховки. Не приймаються транспортні засоби з іноземною реєстрацією;
  • гідний вигляд машини. Клієнту буде приємніше їздити в ній, коли вона буде чиста зовні та зсередини. Найкращий варіант прикрасити ваше авто – брендувати його в кольори й логотипи сервісу «Болт». За це водій отримує додаткову винагороду. Це прекрасна можливість вирізнятися серед інших машин у місті;
  • працьовитість водія. Чим більше замовлень ви приймаєте, тим більше заробляєте. Можна працювати лише в пікові години, коли найбільше людей користуються таксі – вранці чи ввечері.

Важлива перевага сервісу – клієнти самі знаходять вас, за них не треба боротися. Довгих простоювань не буває, адже це дуже поширений сервіс, він популярний серед звичайних працівників, молоді, людей, які поспішають і хочуть швидко та з комфортом дістатися до місця призначення.

Основою вашої роботи буде зручний додаток для смартфона. Через нього ви приймаєте замовлення. Клієнт бачить і це, і те, де наразі перебуває ваша машина, коли ви прямуєте до нього. Зворотний зв’язок дуже простий, оплатити поїздку можна через банківську картку, прив’язану до додатка.

 

 

 

Telegram Channel