Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сьогодні рожищенські депутати вивчатимуть два родовища, на яких підприємства хочуть видобувати пісок

Фото rozhrada.gov.ua.

Сьогодні рожищенські депутати вивчатимуть два родовища, на яких підприємства хочуть видобувати пісок

Депутати вивчають доцільність погодження надання спеціальних дозволів на користування надрами

На засіданні постійної комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності та правопорядку, земельних відносин, екології, природокористування, охорони пам’яток та історичного середовища Рожищенської міської ради депутати обговорили питання погодження надання спеціальних дозволів на користування надрами, що знаходяться на території громади. Про це повідмоляє Рожищенська міська рада.

Члени комісії на чолі з її головою Антоніною Клімчук розглянули листи Державної служби геології та надр України. В одному з них йшлося про погодження надання спеціального дозволу ТзОВ «Ленд буд сервіс» на 20-річне користування надрами з метою видобування піску Південної частини Валер’янівської ділянки Кульчинського родовища пісків, що розташована в 5 км на південь від м. Рожище на південно-східній околиці с. Валер’янівка, площею 66,9 га.

В іншому листі просили погодити надання спеціального дозволу ТзОВ «Кульчинський ГВЗ» на 3-річне користування надрами з метою геологічного вивчення піску Руднянської ділянки.

В іншому листі просили погодити надання спеціального дозволу ТзОВ «Кульчинський ГВЗ» на 3-річне користування надрами з метою геологічного вивчення піску Руднянської ділянки, що розташована на 5 км на схід від м. Рожище, 3 км на північ від с. Рудня, площею 22,5 га.

Заслухавши представників ТзОВ «Ленд буд сервіс» і ТзОВ «Кульчинський ГВЗ», депутати одноголосно вирішили 23 березня виїхати на місце розташування двох піщаних кар’єрів, аби детальніше вивчити доцільність надання дозволів на користування надрами громади. Лише після цього члени постійної комісії прийматимуть рішення.

Реклама Google

Telegram Channel