Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянина, який встромив ножа у груди товаришу, взяли під варту

Триває досудове розслідування.

Фото Pixabay.

Волинянина, який встромив ножа у груди товаришу, взяли під варту

За скоєне чоловіку загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі

Учора, 22 березня, Ковельський міськрайонний суд обрав 46-річному мешканцю селища Люблинець, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження односельчанину, запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою. 

Чоловік наніс своєму товаришу удар кухонним ножем в область грудної клітки. Сталося це під час застілля з розпиванням алкогольних напоїв.

Нагадуємо, що в суботу, 20 березня, на ґрунті неприязні чоловік наніс своєму товаришу удар кухонним ножем в область грудної клітки. Сталося це під час застілля з розпиванням алкогольних напоїв. Потерпілого шпиталізували, нині його стан задовільний. 

Нагадаємо, 16-річну дівчину з села на Рівненщині батьки розшукували із поліцією.

Знаряддя злочину волинянин викинув, ніж правоохоронці знайшли на подвір’ї сусіднього нежитлового будинку та вилучили. Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 
Кримінальне провадження поліцейські відкрили за ч. 1 ст. 121 (умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Слідство триває.

Telegram Channel