Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У супермаркеті охоронець вдарив жінку в обличчя, бо на ній не було маски (Відео моменту)

Момент потрапив на запис.

Скріншот з відео.

У супермаркеті охоронець вдарив жінку в обличчя, бо на ній не було маски (Відео моменту)

За даними ЗМІ, чоловік зробив відвідувачці зауваження і вимагав дотримуватися карантинних обмежень, але вона нібито відмовилася

У Києві в одному з супермаркетів на вулиці Берковецькій стався конфлікт між жінкою-покупцем і чоловіком у формі поліції, якого в мережі називають охоронцем.

Про це розповіли в Telegram-каналі Київ Оперативний і опублікували відео, передає УНІАН.

Охоронець супермаркету кілька разів вдарив жінку в голову. В результаті жінка, яка вимагала від охоронця віддати телефон, впала на підлогу.

Читайте також: «Валялися посеред магазину, але ніхто не допоміг»: у відомому супермаркеті через маску жорстоко побили пару (Відео).

За їхніми даними, співробітник охорони зробив жінці зауваження і зажадав надіти маску, але вона нібито відмовилася і почалася бійка. Охоронець супермаркету кілька разів вдарив жінку в голову. В результаті жінка, яка вимагала від охоронця віддати телефон, впала на підлогу.

«Ким би не була ця дама, але така поведінка співробітника поліції охорони неприпустима. Саме через таких охоронців нормальних правоохоронців називають мусо*ами, – підписали відео в пабліку.

 

Telegram Channel