Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Булінг щодо дівчинки з Любешівщини, яка нібито наковталася таблеток, не підтвердився

Факт про те, що дитина прийняла велику кількість таблеток, не підтвердився.

Фото pixabay.com.

Булінг щодо дівчинки з Любешівщини, яка нібито наковталася таблеток, не підтвердився

Поліція з’ясувала обставини справи щодо неповнолітньої

На початку березня деякі місцеві медіа оприлюднили інформацію, що в одній зі шкіл на Любешівщині неповнолітня наковталась таблеток і потрапила до лікарні. Більше того, окремі журналісти в новині, посилаючись на «власні джерела» написали, що ймовірною причиною такого вчинку міг бути булінг з боку однокласників, інформує Камінь-Каширський районний відділ поліції.

Факт про те, що дитина прийняла велику кількість таблеток, не підтвердився. Факт боулінгу з боку однокласників також не підтвердився.

Повідомлення про цей випадок поліція фіксувала, однак офіційної інформації на сайті не подавала. Очільниця профільного сектору в коментарі журналістам зауважила, що поліція ретельно розбереться в ситуації. Було відкрите кримінальне провадження, в рамках якого правоохоронці встановили всі обставини справи.

Реклама Google

Факт про те, що дитина прийняла велику кількість таблеток, не підтвердився. Факт боулінгу з боку однокласників також не підтвердився. У дівчинки справді виникли певні непорозуміння в сім’ї, які викликали тимчасове пригнічення. Нині ювенальні поліцейські тримають ситуацію на контролі, дівчина зростає у безпечному середовищі, їй нічого не загрожує.

Провадження закрито у зв’язку з відсутністю складу злочину.

Telegram Channel