Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцькі депутати внесли зміни до бюджету: кому скільки гривень додали

Чергове засідання 9-ої сесії Луцької міської ради.

Фото Луцька міська рада.

Луцькі депутати внесли зміни до бюджету: кому скільки гривень додали

Депутати міської ради розпочали чергове засідання 9-ої сесії Луцької міської ради з розгляду земельних питань. А далі внесли зміни до бюджету Луцької міської територіальної громади на 2021 рік

Зокрема, відповідно до рішення Волинської обласної ради від 11.02.2021 № 4/14 «Про обласний бюджет на 2021рік» збільшено доходи загального фонду бюджету за рахунок субвенції з обласного бюджету на придбання витратних матеріалів для проведення коронографії, стентування коронарних артерій, надання невідкладної допомоги пацієнтам з інсультом та інфарктом міокарда в сумі 300 000 грн.

Управлінню освіти депутати передбачили 1 687 700 грн на оплату праці водіїв шкільних автобусів приєднаних закладів, на харчування дітей дошкільного відділення закладів загальної середньої освіти (Жидичин, Княгининок, Рокині, Клепачів), на оплату за перевезення дітей у навчально-реабілітаційному центрі та на обладнання будівель Луцького центру професійно-технічної освіти системою протипожежного захисту відповідно до вимог.

Департаменту житлово-комунального господарства збільшили видатки на ліквідацію передумов виникнення надзвичайної ситуації природного характеру на заходи із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на об’єктах транспортної та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів резервного фонду місцевого бюджету в сумі 1 363 500 грн. Крім того, 120 000 грн виділили щодо надання послуг з нанесення розмітки вулично-дорожньої мережі.

Територіальному центру соціального обслуговування м. Луцька на придбання обладнання (6-ти камфорної газової плити) депутати передбачили 49 000 грн.

Читайте також Два роки виборчих обіцянок Зеленського: більшість не виконано - КВУ​.

300 000 грн виділили на надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги.

КП «Луцький центр первинної медичної допомоги № 1» для забезпечення опалення приміщень амбулаторії загальної практики - сімейної медицини в селі Забороль, фельдшерсько-акушерських пунктів в селах Антонівка, Богушівка, Великий Омеляник, Городок, Охотин, Сьомаки і Тарасове на оплату природного газу отримає 81 000 грн.

Управлінню освіти депутати передбачили 1 687 700 грн на оплату праці водіїв шкільних автобусів приєднаних закладів, на харчування дітей дошкільного відділення закладів загальної середньої освіти (Жидичин, Княгининок, Рокині, Клепачів), на оплату за перевезення дітей у навчально-реабілітаційному центрі та на обладнання будівель Луцького центру професійно-технічної освіти системою протипожежного захисту відповідно до вимог.

Департамент культури отримає 149 900 грн для КЗ «Центр культури Княгининок» та закладів сіл, приєднаних до Луцької міської територіальної. Зокрема,

- на поточні видатки для придбання предметів, матеріалів - 43 600 грн;

- на поточний ремонт акустичних систем та світлової апаратури БК с.Рокині та с. Боголюби - 20 000 грн;

- на ремонт контрабасу в БК с. Рокині - 2 500 грн;

- на поточний ремонт покрівлі БК с. Боголюби - 36 200 грн;

- на поточний ремонт частини покрівлі та стічної системи БК с. Княгинонок - 47 600 грн. Крім того, 95 000 грн передбачили на придбання акустичної системи для будинку культури с. Сьомаки та на придбання ультракороткофокусного проєктора для будинку культури с. Княгининок.

Департаменту сім'ї, молоді та спорту депутати передбачили 130 000 грн.

Управління освіти отримає на капітальний ремонт спортивного залу ЗОШ І-ІІ ступенів-колегіум №11 500 000 грн та 312 650 грн на придбання апаратів для корекції та відновлення зору дітей з особливими потребами для ЗДО №21.

Крім того, депутати спрямували кошти депутатських фондів:

- на поточні видатки на заміну дверей у музичній залі ЗДО № 22 у сумі 10 000 грн (депутат Федік М.М.);

- на фінансову підтримку для проведення навчально-тренувальних зборів ГО «Федерація важкої атлетики міста Луцька» в сумі 10 000 грн (депутат Дацюк Ю.М.);

- для проведення навчально-тренувальних зборів :

- ГО «Федерація важкої атлетики міста Луцька» в сумі 80 000 грн (депутат Авраменко А.М);

- ГО «Федерація важкої атлетики міста Луцька» в сумі 20 000 грн (депутат Чебелюк І.І);

- ГО «Федерація важкої атлетики міста Луцька» в сумі 20 000 грн (депутат Грачов В.В.);

- ГО «Федерація важкої атлетики міста Луцька» в сумі 10 000 грн (депутат Тарасюк О.М.);

- ГО «Федерація важкої атлетики міста Луцька» в сумі 10 000 грн (депутат Курілін І.А.);

- ГО «Федерації легкої атлетики міста Луцька» в сумі 20 000 грн (депутат Авраменко А.М.).

А депутат Володимир Пшибельський виявив бажання долучитися до відновлення знищених скульптур Миколи Голованя.

Відділ інформаційної роботи міської ради.

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel