Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Бояться штрафів: маршрутки вирішили об’їжджати переповнену зупинку через рейд поліції (Фото)

Отакої!

Фото autonews.ua.

Бояться штрафів: маршрутки вирішили об’їжджати переповнену зупинку через рейд поліції (Фото)

Пасажири розлючені діями поліції та пішли у наступ

На одній з зупинок Києва утворилась велика черга людей, яким не вдається сісти у маршрутки, оскільки водії транспорту просто не зупиняються через патруль поліції.

Про це йдеться на опублікованому відео у Telegram-каналі Київ оперативний, передає УНІАН.

Читайте також: Поки чекав маршрутку: у Рівному шмат бетону з зупинки впав на голову пасажира.

Просто ніхто не може виїхати. Жодна маршрутка не зупиняється взагалі. І відбувається те, що відбувається. Ну ось, наслідки коронавірусу.

Копи зранку стежать за дотриманням правил перевезення громадян відповідно до обмежень «червоної зони», куди днями відійшла й столиця. Наразі допускається робота громадського транспорту лише з 50%-наповненістю пасажирських місць. Порушників поліція штрафує.

Реклама Google

Через що деякі водії вирішили узагалі не зупинятися і спокійно проїжджають встановлений контрольний пункт на громадській зупинці. Водночас мешканці київської околиці виїхати з району не можуть, тому не побарилися й висловили претензії правоохоронцям.

«Річ у тому, що м*нтів зараз будуть просто п*здити… Просто ніхто не може виїхати. Жодна маршрутка не зупиняється взагалі. І відбувається те, що відбувається. Ну ось, наслідки коронавірусу», – заявила на відео одна з очевидиць.

 

 

 

Telegram Channel