Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Чиновники відвідали волинське господарство, три доярки якого отримали ордени княгині Ольги (Фото)

Керівник агроформування Віктор Шумський ознайомив посадовців із господарством.

Фото зі сторінки Управління АПР Волинської ОДА у Facebook.

Чиновники відвідали волинське господарство, три доярки якого отримали ордени княгині Ольги (Фото)

СГПП «Рать» Луцького району – одне із передових і відомих господарств області

Учора заступник голови облдержадміністрації Олександр Троханенко та начальник управління агропромислового розвитку Юрій Горбенко відвідали одне із передових і відомих господарств області – СГПП «Рать» Луцького району, повідомляє Управління агропромислового розвитку Волинської ОДА.

Керівник агроформування Віктор Шумський ознайомив посадовців із господарством. Сільгосппідприємство спеціалізується на вирощуванні зернових, зернобобових та кормових культур, цукрових буряків, в тваринництві, племінному молочному скотарстві та свинарстві, овочівництві.

У рамках робочої зустрічі відвідали молочно-товарну ферму в с. Ратнів (700 корів, надій на корову майже 10 тисяч літрів молока).

У рамках робочої зустрічі відвідали молочно-товарну ферму в с. Ратнів (700 корів, надій на корову майже 10 тисяч літрів молока). До речі, три оператори машинного доїння отримали державні відзнаки – ордени княгині Ольги ІІІ ступеня.

Віктор Анатолійович розповів про хід весняно-польових робіт у господарстві. Підприємство має сучасну техніку, за рахунок чого зростає і продуктивність праці. Орендує господарство земельні паї загальною площею 3,5 тис га, входить у 10 найбільших платників податків.

Усі служби агроформування працюють справно, блокування податкових накладних немає.

Telegram Channel