Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Україна стає непривабливою і навіть токсичною «провінцією», як при Януковичу, - Вікторія Сюмар

«Вакцини в світі не продають політикам чи бізнесменам. Її продають урядам держав».

Фото ЄС.

Україна стає непривабливою і навіть токсичною «провінцією», як при Януковичу, - Вікторія Сюмар

Зрив вакцинації – це провал влади, а не опозиції – пише у Facebook народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар

«Зеленій владі завжди і скрізь заважає один Порошенко. От без нього все було б ідеально – і вакцинація не гірше Ізраїля, і акцій би за Стерненка не було, і корупція подолана давно і економічний ріст і тд і тп… І країна, звісно, була б не поляризована, а вся така об’єднана.

Своє неуцтво і неспроможність до державного управління два роки валили на «попєрєдніков». Кілька днів тому Порошенко був «вандалом», що розмалював Офіс Президента, сьогодні він зірвав вакцинацію).

«Якщо чесно, то це вже не смішно, колеги. Я розумію, що наближається два роки Зеленського у владі, а звітувати просто страшно. Країна в небачений кризі: спад економіки, пандемії без жодного просвітку, корупціі на вищих щаблях, зруйнованої міжнародної підтримки, вагнергейту і тд», – перераховує депутатка.

«Україна стає непривабливою і навіть токсичною «провінцією». Знову. Як при Януковичу. Своє неуцтво і неспроможність до державного управління два роки валили на «попєрєдніков». Кілька днів тому Порошенко був «вандалом», що розмалював Офіс Президента, сьогодні він зірвав вакцинацію)», – іронізує Сюмар.

Реклама Google

Читайте також Генерал Забродський: докази у справі «вагнерівців» продовжують знищувати​.

Депутатка зауважила: «Я не знаю жодної країни в світі, де вакцинацію зриває опозиція. Це або успіх, або невдача влади. В нас не невдача, а катастрофа. Де обіцяна в лютому китайська Coronavac? Де задекларований прем’єром Pfaizer? Де зрозумілі графіки і пункти вакцинації?! Де всі ці «чемпіони боротьби з коронавірусом»?

«Вакцини в світі не продають політикам чи бізнесменам. Її продають урядам держав. Якщо уряд неспроможний дістати вакцину – він має йти у відставку. Якщо за дипломатію відповідає президент, то час визнати, за два роки він завалив як вакцинну дипломатію, так і решту дипломатичної підтримки України. Україні потрібен уряд і дипломати, здатні відповідати на виклики. Бо моторошно за майбутнє», – резюмує Вікторія Сюмар.

Telegram Channel