Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У центрі Луцька четверо молодиків побили чоловіка через державну мову

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

У центрі Луцька четверо молодиків побили чоловіка через державну мову

Вчора, 25 березня четверо хлопців накинулися з кулаками на чоловіка, який зробив їм зауваження за прослуховування російської музики на колонках

Про це написала на своїй фейсбук-сторінці в мережі керівник дитячої арт-школи «Чарівний пензлик», депутат Луцької міської ради від ВО «Свобода» Алла Жупанюк.

Тоді я просто пішов далі, і буквально на перших же кроках мене назногнав сильний удар у потилицю (імовірно кулаком).

У коментарях до допису Алла Жупанюк, зі слів потерпілого, наводить деталі інциденту. 

За словами потерпілого, пояснив хлопцям, що «вони не в московії, а в Луцьку, який іноді називають Бандерштатом», тому таке слухати негоже.

«Ще українське я б змовчав, а не за москальське. Зухвалі підлітки шуміли, що я не в праві їм забороняти. Я ще раз наголосив, що нічого їм не забороняю, як собі знають, так хай і живуть. Тоді я просто пішов далі, і буквально на перших же кроках мене назногнав сильний удар у потилицю (імовірно кулаком). Я роззирнувся і схопив за руки найрослішого підлітка (який імовірно і наніс той удар), щоб зупинити бійку, але мене вдарили у обличчя кілька разів дружки того, кого я тримав за руки. Тож я відпустив того, хто почав бійку і схопив двох інших, саме тих, які били мене в лице. А схопив я тих двох підлітків за кутрки і сказав їм що здійснюю громадське затримання, Слава Богу допомогли небайдужі перехожі, вони викликали поліцію і також допомогли мені втримати тих двох, яких я схопив за шивороти. Інші двоє, яких я не зумів схопити – намагались вирвати дружків із моїх рук, але свідки допомогли відбитись, – йдеться у дописі.

Після інциденту потерпілий написав заяву у поліцію. Пообіцяв навідатися і в прокуратуру.

Читайте також: У Луцьку можуть продовжити рух одного з тролейбусів.

Telegram Channel