Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Спортсмени луцького клубу GARDA стали призерами Кубку України з грепплінгу

Так тримати!

Фото Клуб GARDA.

Спортсмени луцького клубу GARDA стали призерами Кубку України з грепплінгу

Дмитро Ковальчук та Олександр Устимович вибороли призові місця на фіналі Кубку України з грепплінгу, який відбувався 24 та 25 березня у Харкові

Дмитро Ковальчук – спортсмен та тренер клубу GARDA і Луцької дитячо-юнацької спортивної школи № 2 - виборов бронзу серед дорослих у ваговій категорії до 71 кг у версії NO GI (без кімоно). 

Олександр Устимович – також спортсмен та тренер клубу GARDA, боровся у версії GI в цій же ваговій категорії і також виборов бронзу.

Фінал Кубку України з грепплінгу був підсумковим чемпіонатом для відбору спортсменів у національну збірну України з грепплінгу.

Фінал Кубку України з грепплінгу був підсумковим чемпіонатом для відбору спортсменів у національну збірну України з грепплінгу. На захід приїздять найкращі борці з грепплінгу (чемпіони та призери своїх областей), а також часто й бразильського джиу-джитсу. 

Реклама Google

Читайте також Футбольний клуб із Волині став чемпіоном України з футзалу серед дівочих команд​.

Важливо зазначити, якщо у бразильському джиу-джитсу спортсмени боряться за рівнем присвоєних їм поясів, то у грепплінгу сутички між собою мають борці різних рівнів незалежно від поясу. Це в рази піднімає рівень конкуренції на змаганнях.

Участь спортсменів у Кубку України була можлива за підтримки компанії WEST AUTO HUB та комунального закладу «Луцька дитячо-юнацька спортивна школа № 2».

 

Telegram Channel