Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Поліщук випив, одягнув балаклаву і прийшов на чуже подвір’я

Сподівався, що не побачать.

Фото поліції Рівненщини.

Поліщук випив, одягнув балаклаву і прийшов на чуже подвір’я

Коли господар визирнув у вікно, побачив злодія, який краде скутера

Учора в одному з сіл Рівненщини,  коли навіть ще не стемніло надворі, в людей з двору поцупили скутера. 

Як пише Рівне Вечірнє близько 18 години 24-річний п’яний селянин, замаскувавшись чорною балаклавою, зайшов на подвір’я потерпілого.

Озирнувшись довкола та впевнившись, що поряд нікого немає, він незаконно заволодів скутером марки «Honda Dio», який стояв біля будинку.
 Свідком злочину став господар помешкання, який саме визирнув у вікно. Одразу ж наздогнав зловмисника на вулиці та викликав поліцейських.

Відомо, що злочинець і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців та відбував покарання в місцях позбавлення волі за майнові злочини.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Слідчі відділення поліції №1 (смт Володимирець) Вараського районного відділу затримали жителя Рафалівки в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу. 

Відомо, що він і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців, зокрема відбував покарання в місцях позбавлення волі за майнові злочини. Крім того, на даний час перебуває під адміністративним наглядом.

 

 

Тепер, відповідно до санкції статті, 24-річному жителю Рафалівки загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Читати також: Рівненську область виключили з червоної зони

Джерело: Рівне Вечірнє, Поліція Рівненщини
Telegram Channel