Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
ПриватБанк міняє правила і ціни для клієнтів: що зміниться

Знижено вартість карток для бізнесу.

Фото зі сайту uapravda.com.

ПриватБанк міняє правила і ціни для клієнтів: що зміниться

З 1 квітня ПриватБанк поміняє тарифні плани для своїх клієнтів. Зміни стосуватимуться найпопулярніших пропозицій фінустанови

Як пояснюють у самому ПриватБанку, нові тарифи розроблені насамперед для того, щоб адаптувати вартість обслуговування відповідно до потреб бізнес-клієнтів. Про це повідомляє uapravda.com.

Далі банківські представники стверджують, що будуть знижені тарифи на послуги, якими найчастіше користуються клієнти. Так, зменшиться вартість платежів в інші банки, знижено вартість персональних карток для бізнес-клієнтів тощо. Водночас у бізнес-тарифах буде запроваджена комісійна плата за так зване нецільове використання – тобто за перекази між фізичними особами – користувачами послуг ПриватБанку.

Водночас у бізнес-тарифах буде запроваджена комісійна плата за так зване нецільове використання – тобто за перекази між фізичними особами – користувачами послуг ПриватБанку.

Усього банк назвав чотири основні зміни, які користувачі його послуг точно гідно оцінять:

  • Вартість платежів в інші банки знижена втричі.
  • Плата за щомісячне обслуговування повністю скасовується.
  • Знижено вартість карток для бізнесу.
  • Введено послуги персонального банкіра та консьєрж-сервісу.

Наразі користувачі послуг ПриватБанку можуть спокійно поміняти свій тарифний план через додаток «Приват24 для бізнесу». Якщо вони цього не зроблять у найближчі дні, то першого квітня їм за замовчуванням буде під’єднано новий пакет «Бізнес Старт». У Приватбанку запевняють, що його можна буде в будь-який час змінити на інший.

Читайте також«Волиньгаз Збут» повідомив скільки волиняни платитимуть за газ у квітні

Також повідомляється, що галузеві пакети послуг, як-от «ІТ Expert», «ОСББ» «Комунальні лікарні» і «Для благодійних організацій», у яких діють спеціальні тарифи, залишаться без змін.

Telegram Channel