Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Ратнівщині батьків попередили про догляд дітей, щоб не позбутися прав на них (Фото)

Робоча поїздка фахівців Центру надання соціальних послуг.

Фото зі сайту Ратнівська селищна рада.

На Ратнівщині батьків попередили про догляд дітей, щоб не позбутися прав на них (Фото)

З метою здійснення оцінки потреб сімей, які опинилися або можуть опинитися у складних життєвих обставинах, сімей опікунів/піклувальників фахівці Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» разом зі старостою Миколою Корнелюком обстежили 7 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах і де виховується 17 дітей та 2 сім’ї опікунів, де виховується 5 дітей

У ході відвідування вивчені умови проживання, проведені бесіди з батьками та опікунами з питань виховання та утримання дітей. Надані соціальні послуги – консультування та соціальна профілактика. Крім того батьків попереджено про неналежне виконання своїх обов’язків щодо дітей, яке може призвести до позбавлення їх батьківських прав.

З метою недопущення потрапляння сімей в складні життєві обставини та подолання або мінімізації цих обставин фахівцями обговорено питання співпраці, взаємодії та взаємоінформування щодо таких сімей, які проживають на території сіл Кортеліси, Запоківне, Косиці, Млинове, Годинь, Долина, Доманове, Сільця-Млинівські та Височне, Береза, Вижично, Витень.

З метою недопущення потрапляння сімей в складні життєві обставини та подолання або мінімізації цих обставин фахівцями Наталією Маковецькою та Іваном Кіперчуком разом з старостою Миколою Корнелюком обговорено питання співпраці, взаємодії та взаємоінформування щодо таких сімей, які проживають на території сіл Кортеліси, Запоківне, Косиці, Млинове, Годинь, Долина, Доманове, Сільця-Млинівські та Височне, Береза, Вижично, Витень.

Джерело: Ратнівська громада
Telegram Channel