Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У двох підпільних лабораторіях на Волині виготовляли амфетамін  (Фото)

Триває досудове розслідування.

Фото Debora Cartagena/PIXNIO.

У двох підпільних лабораторіях на Волині виготовляли амфетамін (Фото)

Членам організованої групи, яка займалася виготовленням наркотичних речовин, повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури трьом жителям Луцька повідомлено про підозру у вчиненні в складі організованої групи злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

У приміщеннях нарколабораторій та оселях фігурантів вилучено амфетамін у великих та особливо великих розмірах, понад півкілограма канабісу, прекурсори, комплекти лабораторного обладнання.

Слідство вважає, що упродовж травня-листопада 2020 року члени групи, налагодивши функціонування двох підпільних лабораторій у Луцькому й Ківерцівському районах, виготовляли амфетамін та реалізовували його на території Волині.

У ході проведення 05 листопада 2020 року санкціонованих судом обшуків у приміщеннях нарколабораторій та оселях фігурантів вилучено амфетамін у великих та особливо великих розмірах, понад півкілограма канабісу, прекурсори в особливо великих розмірах, комплекти лабораторного обладнання та інші предмети для виготовлення й фасування амфетаміну, а також банківські картки й гроші, виручені від незаконного промислу.

Нагадаємо, волинянин продавав від 30 до 50 доз марихуани щомісяця.

На вилучене майно та грошові кошти накладено арешт.

Трьом громадянам повідомлено про підозру у вчиненні організованою групою незаконного виготовлення, зберігання з метою збуту та збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах, незаконного придбання й зберігання прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропів в особливо великих розмірах, придбання обладнання та утримання місць для виготовлення психотропної речовини (ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 3 ст. 313, ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 317 КК України).

Викриття незаконної діяльності громадян – спільна робота прокурорів, працівників Управління боротьби з наркозлочинністю в області та Головного управління Національної поліції в області.

 

 

 

Джерело: Пресслужба Волинської обласної прокуратури.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel