Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Проламав череп: на території однієї з луцьких шкіл жорстоко побилися підлітки

Суд визнав розбишаку винним.

Фото - ілюстративне.

Фото зі сайту: suspilne.media.

Проламав череп: на території однієї з луцьких шкіл жорстоко побилися підлітки

Побоїще сталося 10 жовтня 2020 року, близько 21 год. 20 хв. на території комунального закладу загальної середньої освіти Луцький ліцей № 3

Неповнолітній студент 1 курсу Луцького вищого професійного училищ в ході словесного конфлікту зі ще одним підлітком вдарив його спочатку кулаком, а потім ногою в обличчя. Внаслідок чого останній отримав тілесні ушкодження у вигляді: закритої черепно-мозкової травми у вигляді забою головного мозку та перелому основи черепа, латеральної стінки правої орбіти, передньої стінки верхньо-щелепової пазухи з правобічним гематосинусом та контузією правого ока з субкон`юнктивальним крововиливом правого очного яблука та підшкірної гематоми навколо правого ока. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.  

Згідно висновку експерта ці травми відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя.  Допитаний в судовому засіданні неповнолітній обвинувачений свою вину визнав повністю та у вчиненому щиро розкаявся, просив суворо не карати та попросив вибачення у потерпілого.

Внаслідок чого останній отримав тілесні ушкодження у вигляді: закритої черепно-мозкової травми у вигляді забою головного мозку та перелому основи черепа, латеральної стінки правої орбіти, передньої стінки верхньо-щелепової пазухи з правобічним гематосинусом та контузією правого ока з субкон`юнктивальним крововиливом правого очного яблука та підшкірної гематоми навколо правого ока.

Суд прийшов до висновку про винуватість неповнолітнього у вчиненні умисних дій, які виразились у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження. Враховуючи, що підсудний не перебуває на обліку у лікарів нарколога і психіатра, вперше притягується до кримінальної відповідальності, позитивно характеризується по місцю навчання, суд призначив неповнолітньому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років. Однак розбишаку звільнили від відбування покарання якщо він, протягом іспитового строку, тривалістю 1 рік 6 місяців, не вчинить нового кримінального правопорушення.

Читайте такожКремлівська пропагандистка, репетуючи в прямому етері про «ісконно руцький Крим», гепнулася на підлогу й зламала руку (Відео)

Telegram Channel