Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
 У місті Лева посилюють карантин

Фото з відкритих джерел.

 У місті Лева посилюють карантин

Комісія з питань ТЕБ і НС при виконкомі Львівської міської ради вирішила продовжити посилений карантин у Львові до 12 квітня через погіршення епідемічної ситуації з коронавірусом в місті.

Нові обмеження  вступають у дію сьогодні й триватимуть до 12 квітня включно.           

У зв’язку з цим, у місті вводять низку нових обмежень, повідомляє ZAXID.NET. Зокрема, транспорт працюватиме в режимі спецперевезень. Безкоштовний проїзд всіх пільгових категорій призупинений. Дитячі садки переходять в режим чергових груп для дітей, батьки яких на роботі, школи продовжують навчання у дистанційному режимі.

Нові обмеження  вступають у дію сьогодні й триватимуть до 12 квітня включно.    

Магазини непродовольчої групи та будівельних товарів працюють лише на виніс та за попереднім замовленням. Заклади харчування також обслуговуватимуть  потенційних відвідувачів лише за адресною доставкою. Непродовольчі ринки, а також змішані ринки (продовольчої та непродовольчої групи товарів) повинні бути зачинені. Відтерміновується відкриття літніх майданчиків до 12 квітня. Масові заходи відмінені до більш сприятливого періоду.

Нагадаємо, що жорсткий карантин у Львові запровадили з 19 березня, а з 25 березня Львівщина потрапила до червоної карантинної зони. Через те в місті зачинені ресторани, кафе, ТРЦ, заклади культури, а школярів відправили на дистанційне навчання.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Читати також: У Нововолинську коронавірус не відступає


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel