Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Просто ганьба: збірна України в Києві не змогла обіграти збірну Казахстану

Як же ж так?!

Фото nbuviap.gov.ua

Просто ганьба: збірна України в Києві не змогла обіграти збірну Казахстану

Підопічні Андрія Шевченка вдруге поспіль втрачають дорогоцінні очки...

Україна – Казахстан – 1:1 (1:0 – Роман Яремчук, 20 хв.; 1:1 – Серікжан Мужіков, 59 хв.)

Відбір до ЧС-2022. Європа. Група D. 3-й тур. 31 березня 2021 року. Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». Головний суддя Матей Юг (Словенія).

Букмекери віддавали величезну перевагу в цьому матчі збірній України. Проте після нічиєї з Фінляндією вболівальникам «тризубих» таки було трохи лячно. І, як виявилося, не даремно.

Букмекери віддавали величезну перевагу в цьому матчі збірній України.

Ближче до середини першого тайму наші забили. Олександр Зінченко вивів на ударну позицію Романа Яремчука, який в один дотик пробив у дальній кут воріт Стаса Покатілова.

Казахи у першому таймі видавалися зовсім не грізним суперником. І це, вочевидь, дещо розслабило підопічних Андрія Шевченка. 

І вже в першій половині другого тайму півзахисник збірної Казахстану змушує капітулювати Анатолія Трубіна... Забиваючи, до речі, доволі симпатичний гол. 

Наші героїчно намагалися вирвати перемогу до останніх секунд поєдинку. Створили чимало моментів і напів моментів, та все марно. Плюс словенський арбітр Матей Юг явно не скидався на симпатика господарів поля.

Втретє ми граємо з рахунком 1:1. Проте, якщо з французами це було великим досягненням, із фінами – великою прикрістю, то з казахами – грандіозним проколом. 

В іншому ж матчі нашої групи збірна Франції на виїзді мінімально обіграла збірну Боснії і Герцеговини – у другому таймі забив Антуан Грізманн.

Турнірна таблиця групи D:
М Збірна І В Н П М О
1. Франція 3 2 1 0 4–1 7
2. Україна 3 0 3 0 3–3 3
3. Фінляндія 2 0 2 0 3–3 2
4. Боснія і Герцеговина 2 0 1 1 2–3 1
5. Казахстан 2 0 1 1 1–3 1

Реклама Google

Читайте також: «Волинь» у Луцьку зіграла в безгольову нічию з «Миколаєвом».

Telegram Channel