Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Харківський депутат від «ОПЗЖ» задекларував... африканського лева (Фото. Відео)

Тварина приручена і виглядає дружелюбною.

Фото з фейсбук-сторінки Джавіда Саіда.

Харківський депутат від «ОПЗЖ» задекларував... африканського лева (Фото. Відео)

Тварину вніс у графу «цінне рухоме майно, крім транспортних засобів»

Депутат Харківської міської ради від «Опозиційної платформи — За життя» Джавід Саід задекларував чипованого африканського лева. Про це йдеться у його декларації за 2020 рік, яку опублікувало НАЗК, передає «hromadske».

Відео

Вказано, що Саід володіє левом (цінним рухомим майном, крім транспортних засобів) із травня 2017 року. Вартість тварини депутат не вказав. У Facebook політик регулярно публікує дописи з твариною.

Вартість тварини депутат не вказав. 

Також депутат задекларував користування автівкою Bentley Continental 2006 року випуску з 2009 року. Власник авто — Халід Саід. Також у власності родини три квартири, два житлові будинки, земля в Харкові та низка нежитлових об'єктів у Харкові та Одесі.

Згідно з сайтом Харківської міської ради, Саід закінчив Донецький національний медичний університет за спеціальністю «лікувальна справа» та Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «правознавство».

Читайте такожДітям радість: у школі на Волині поселилася шиншила (Фото)

З 2019 року він є президентом громадської організації «Союз афганців України». У 2020 році став депутатом Харківської міської ради від «ОПЗЖ».

 

 

Telegram Channel