Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ковельчанин в Англії показав українську силу

Юрій Бабинець поповнив скарбницю нагород.

Фото зі сайту kovelpost.com

Ковельчанин в Англії показав українську силу

з 22 по 28 березня у м. Манчестер (Великобританія), проходили змагання за Кубок світу 2021р. з Пара пауерліфтингу на який прибуло 106 паралімпійців з 22 країн світу

На цьому престижному світовому форумі спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату Національна паралімпійська збірна команда України посіла друге місце за загальною кількістю нагород. Про це пише Кovelpost.

Реклама Google

Здобуток наших атлетів - 10 медалей, з яких - 2 золоті, 6 – срібних, 2 бронзові, та встановлення рекорду світу (Шевчук Мар’яна (Вінниця) ваг. кат. до 55кг.- 132 кг!)

Срібну та бронзову нагороди виборов і ковельчанин Юрій Бабинець.

Срібну та бронзову нагороди в скарбницю України вкинув і ковельчанин Юрій Бабинець. В командних змаганнях - міксті разом з луганчанкою Наталією Олійник та одеситом Костянтином Панасюком – срібло, в особистому заліку у ваговій категорії до 80 кг – бронзову медаль.

 

 Читайте такожБразилець Роналдо вибачився перед мільйонами матерів, сини яких майже 19 років тому повторили його зачіску-божевілля

Підкорення штанги вагою 176 кг. дають великі шанси Юрію на поїздку на XVI літні Паралімпійські ігри, які відбудуться з 23 липня по 08 серпня 2021р. в м. Токіо (Японія).

Telegram Channel