Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В обласній дитячій лікарні провели надскладні операції на мозку (Фото 18+)

Рухаємось вперед!

Фото з фейсбук-сторінки Михайла ЛОВГИ.

В обласній дитячій лікарні провели надскладні операції на мозку (Фото 18+)

Завдяки допомозі постійного закордонного партнера - фонду Допомоги дітям Чорнобиля та його керівника пані Ріти Ліммрот, ВОДТМО отримало довгоочікуване і таке необхідне обладнання - ультразвуковий деструктор Sonoca 300 фірми Söring

Ультразвуковий деструктор Sonoca 300 фірми Söring дає змогу зменшити пухлинні утвори без нанесення шкоди пацієнту і, відповідно, зараз ми можемо проводити втручання при пухлинах головного та спинного мозку, епілепсії, ряду вроджених вад розвитку з мінімальних розрізів, з меншою затратою часу та, відповідно, меншими ризиками ускладнень під час проведення операцій. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив лікар-нейрохірург Михайло Ловга. «Тепер ми працюємо ще швидше та ще краще», - написав дитячий лікар. 

Дитячі медики вже переконалися на практиці у чудовій функціональності та ефективності даного обладнання, провівши операції кільком діткам - з пухлинами головного мозку глибокої локалізації, епілепсією та спінальною ліпомою.

За його словами, дитячі медики вже переконалися на практиці у чудовій функціональності та ефективності даного обладнання, провівши операції кільком діткам - з пухлинами головного мозку глибокої локалізації, епілепсією та спінальною ліпомою. Більшість пацієнтів вже вдома, без будь-яких післяопераційних погіршень та почуваються чудово! «Дякуємо всім хто з нами! Разом до успіху!», - написав Михайло Ловга.

Читайте такожВолинь критично наблизилася до «червоної» зони

Telegram Channel