Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Малі терористи атакували базу ООН, є вбиті

Миротворці ООН в Малі.

Фото news.un.org.

У Малі терористи атакували базу ООН, є вбиті

Загинули чотири солдати миротворчого контингенту

Місія Організації Об'єднаних Націй в Малі заявила про загибель щонайменше чотирьох солдатів миротворчого контингенту в країні в результаті терористичної атаки на базу ООН в місті Ангелхок. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters з посиланням на заяву місії ООН в Малі, пише «Слово і діло».

Згідно з попередніми даними, в результаті атаки бойовиків в місті Ангелхок на півночі країни загинули четверо миротворців. Ще кілька військовослужбовців зі складу миротворчого контингенту отримали поранення і були евакуйовані вертольотами.

Даних про втрати серед терористів немає. Як повідомила представник ООН, вбито не менше 20 атакуючих із загального числа в приблизно 100 осіб.

Як повідомляють у заяві, миротворці відбили атаку, здійснену загоном терористів з важкою зброєю. Даних про втрати серед терористів немає. Як повідомила представник ООН, вбито не менше 20 атакуючих із загального числа в приблизно 100 осіб. Відповідальними за напад вважають ісламських інсургентів, які проявляють сильну активність в північних регіонах Малі.

Зазначимо, у жовтні 2020 року в Україну повернулися понад 160 українських миротворців, які протягом десяти місяців виконували завдання в Конго.

Telegram Channel