Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Дубль Волині зіграє дебютний домашній матч в році

Вхід на гру для уболівальників буде вільним.

Фото із сайту fcvolyn.net.

Дубль Волині зіграє дебютний домашній матч в році

Сьогодні «Волинь-2» зіграє дебютний домашній поєдинок у новому році. В рамках Другої ліги чемпіонату України підопічні Альберта Шахова зустрінуться з одним із лідерів групи А – хмельницьким «Поділлям». Звітний поєдинок прийнято рішення провести у Луцьку на стадіоні «Авангард». Початок – 16:00

Про це повідомляє пресслужба клубу.

Вхід на гру для уболівальників буде вільним. Обов’язковими умовами відвідування поєдинку є температурний скринінг при вході на територію стадіону, використання засобів індивідуального захисту (масок, респіраторів), а також дотримання санітарної дистанції під час перегляду матчу.

Вхід на територію стадіону здійснюватиметься лише через центральні ворота з боку проспекту Василя Мойсея.

Футбольна весна розпочалася для «Волині-2» двома потужними ударами по самооцінці – в Ужгороді та Вінниці помилки підопічних Альберта Шахова вилилися у розгромні поразки з однаковим рахунком 0:3. Утім, Друга ліга для молодих футболістів нашої команди – це якраз та сама можливість набити потрібні «шишки» на дорослому рівні чемпіонату України.

«Поділля» їде до Луцька у якості єдиної на цей момент непереможної команди нашої групи, яка ще й до цього дуже рідко пропускає (7 голів – найменший показник у групі А Другої ліги).

Попереду – ще важчий екзамен. «Поділля» їде до Луцька у якості єдиної на цей момент непереможної команди нашої групи, яка ще й до цього дуже рідко пропускає (7 голів – найменший показник у групі А Другої ліги). І так дуже боєздатний колектив Віталія Костишина отримав ще й солідне підсилення під час зимової перерви, провів завершальну частину зборів у Туреччині та націлений на підвищення у класі, тож у західноукраїнському протистоянні буде налаштований лише на перемогу.

Реклама Google

Для молодих волинян продовження чемпіонату в Другій лізі – це справа честі та можливість показати себе перед тренерами як своєї, так і головної команди «Волині». У першому колі «Хрестоносці» видали чимало хороших ігрових відрізків, коли несолодко було й колективам, які стоять вище наших футболістів у таблиці дивізіону. Й навіть попри відсутність дискваліфікованого Владислава Мороза, чому б не спробувати перед рідними трибунами головної арени області здобути несподіваний результат?

У першому колі команди зустрілися між собою вперше. Тоді у Хмельницькому «Волинь-2» дала непоганий бій «Поділлю», однак все-таки поступилася, пропустивши єдиний гол від Віталія Каверіна – 0:1. Разом з тим, у складі хмельничан гратиме й Ігор Карпенко, який провів чимало поєдинків на стадіоні «Авангард» за «Хрестоносців», що тільки додасть інтересу майбутній грі.

Читайте також: Показали, які будуть нові спортмайданчики в Луцьку (Фото)

Арбітр зустрічі – Софія Причина (Львівська область). Асистенти арбітра – Назарій Цмоканич (Львів), Володимир Онищук (Житомир). Резервний арбітр – Володимир Журибіда (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Ромео Буковецький (Закарпатська область).

Telegram Channel