Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцькі баскетболісти знову перемогли Житомир

Однак у вирішальний момент гості влучили свої кидки та завоювали ще одну перемогу 89-92.

Фото із сайту staryylutsk.org.

Луцькі баскетболісти знову перемогли Житомир

Команда Володимира Журжія везе дві перемоги з останнього туру регулярного чемпіонату

На старті гри у Луцька впевнено виглядали високі гравці: Юрченко, Бондарук та Дейна забезпечили своїй команді відрив у рахунку. В Житомира команду за собою повели Мещеряков та Конєв. Останній, окрім активних дій в нападі, дуже швидко заробив до свого пасиву ще й три фоли, повідомляє пресслужба клубу.

Відзначаємо 27 очок та 11 підбирань Сергія Юрченка.

«Старий Луцьк» не збавляв: продовжував феєрити Юрченко, проти якого господарі не могли ефективно відзахищатися. Перевага волинян досягнула 10+ очок. Підопічні Горєнкова дещо активізувалися і трішки скоротили гандикап – 18-25 за підсумками першої чверті.

В другій чверті Житомир зумів дещо стримати атакувальні потуги нашої команди. Волиняни не зуміли втекти у відрив. Мещеряков та Дмитренко влучали у проходах та з середньої дистанції. З сиреною влучив Федчук, але його «базер» арбітри не зарахували: команди пішли відпочивати за рахунку 43-49.

Старт третьої чверті відправив господарів у невеликий нокдаун: ривок 8-0 від «Старого Луцька» змусив Юрія Горєнкова брати тайм-аут. Тим не менш, Житомир оговтався. Конєв підбадьорив одноклубників вдалими проходами та влучними «трьохами». Щоправда, і підопічні Володимира Журжія влучали. Перед останньою чвертю лучани вели в рахунку 62-75.

Читайте також: Дубль Волині в меншості поступився Поділлю

В останній десятихвилинці не обійшлося без спурту господарів. Дещо несподівано у ці хвилини багато забивали Морозов та Чмиренко. Перевага нашої команди з 16 очок скоротилася втричі – тому не обійшлося без нервової кінцівки. Однак у вирішальний момент гості влучили свої кидки та завоювали ще одну перемогу 89-92. Відзначаємо 27 очок та 11 підбирань Сергія Юрченка.

Telegram Channel