Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як Маневичі, які претендували бути центром району, зустрічали очільницю новоутвореного Камінь-Каширського району

Олександр Гаврилюк увійде до складу колегії Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Фото зі сайту Маневицької селищної ради.

Як Маневичі, які претендували бути центром району, зустрічали очільницю новоутвореного Камінь-Каширського району

Голова Камінь-Каширської районної державної адміністрації Ольга Ващук побувала з робочим візитом у Маневицькій селищній раді

Під час зустрічі з очільником Олександром Гаврилюком було обговорено питання, що стосуються  різних сфер життєдіяльності громади. Розглядалися питання фінансової сфери, можливості передачі у комунальну власність селищної ради приміщення управління соціального захисту населення та управління фінансів колишньої Маневицької райдержадміністрації для подальшого його збереження та функціонування.

Очільника Маневицької селищної ради буде включено в число членів колегії Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Крім цього, Ольга Ващук повідомила, що одним із важливих на сьогодні питань  є налагодження повної співпраці з територіальними громадами району, відтак очільника Маневицької селищної ради буде включено в число членів колегії Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Читайте такожДві вчительки молодших класів керуватимуть укрупненими районами на Волині (Фото)

Як відомо, у Маневичах тривалий час протестували проти приєднання частини району до Камінь-Каширського. Активісти також переконані, що статус райцентру їхнє селище втратило необґрунтовано.

Сьогодні ж новопризначену голову Камінь-Каширської райдержадміністрації Ольгу Ващук селищний голова Маневич Олександр Гаврилюк зустрічав із квітами. Принаймні про це свідчить фото із зустрічі політиків. 

Telegram Channel