Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У райцентрі на Волині вулиця з іменем Героя України непрохідна через заболоченість (Фото)

НІ пройти, ні проїхати!

Фото з Газети «Полісся».

У райцентрі на Волині вулиця з іменем Героя України непрохідна через заболоченість (Фото)

Коли дивишся на фото, в уяві постає шлях до якогось забутого Богом і людьми хутора. І лише сучасні житлові будинки, що видніються обабіч, вказують на помилковість такої думки

Шукати довго це суцільне місиво багнюки не довелося. На світлині справа вулиця Вячеслава Чорновола у Камені-Каширському (район відділення «Волиньгазу»).  Світлину у соцмережі виклали жителі вулиці, яким допекло щодня долати цю непрохідну перешкоду. Вони розповідали, що недавно дві машини, які загрузли в трясовині, довелося витягати за допомогою інших  потужніших транспортних засобів.

Родина власним коштом засипала піском ями на відрізу дороги, що веде до їхнього обійстя.

На паралельній вулиці Степана Бандери, каже містянка Тетяна Карпук, ентузіасти не стали чекати милості від влади і природи. Ситуацію з бездоріжжям виправили самотужки. Родина власним коштом засипала піском ями на відрізу дороги, що веде до їхнього обійстя.

Читайте такожЯк Маневичі, які претендували бути центром району, зустрічали очільницю новоутвореного Камінь-Каширського району

Щороку о цій порі нарікають на проїзний шлях і жителі провулку Набережний. Впорядкувати дорогу обіцяла з року в рік попередня влада. Але далі слів справа не зрушилася. Усі вулиці і провулки довкола висипали щебенем, а ось згаданий провулок ніби навмисне залишили, аби переконатися, чи виживуть тутешні жителі, майже усі серед яких — пенсіонери.

Містяни сподіваються, що новообрана влада, депутати при формуванні переліку вулиць міста для благоустрою звернуть увагу передусім на ті, де ще взагалі відсутнє бодай щебеневе покриття.

Джерело: Джерело газета «Полісся».
Telegram Channel