Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Погода на вівторок, 6 квітня: на Волині мокрий сніг і поривчастий вітер

Отакої!

Фото resource.com.ua

Погода на вівторок, 6 квітня: на Волині мокрий сніг і поривчастий вітер

А вночі ще й до 2° морозу

Якою буде погода на Волині завтра:

6 квітня синоптики прогнозують у Луцьку хмарну погоду. Вночі невеликий мокрий сніг, вдень невеликий дощ з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, вночі пориви вітру 15-20 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 1° тепла, вдень 4-6° тепла.

Хмарно буде і на теренах Волинської області. Вночі невеликий мокрий сніг, місцями мокрий сніг, вдень невеликий дощ місцями з мокрим снігом. Місцями налипання мокрого снігу. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, вночі пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2-7° тепла.

Найтепліше 6 квітня було у 1985-му році – плюс 22,2 градуса, найхолодніше – у 2003-му році – мінус 3,3 градуса.

Народний прогноз погоди:

6 квітня відзначається переддень Благовіщення і вшановується пам'ять преподобного Захарії монаха. У народі цей день називався Похвали Богородиці: «На похвалу Богородиці і пташечка хвалиться першим яєчком». У давнину примітили: якщо ніч на Захарія тепла - весна дружна буде; якщо зійде до цього дня сніг, значить назовсім, якщо ні - пролежить ще тиждень.

Прогноз погоди на післязавтра:

7 квітня на Волині спостерігатиметься хмарна з проясненнями погода. Місцями невеликий мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 3-8° тепла.

Реклама Google

Читайте також: На місці стихійного сміттєзвалища поблизу села Журавичі шумітимуть липи, сосни та дуби (Фото).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel