Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
П’ятеро турійських хлопців пішли на службу (Фото)

До юнаків звернувся військовий комісар Антон Нестеренко.

Фото Ірини Прус.

П’ятеро турійських хлопців пішли на службу (Фото)

На Турійщини стартував весняний призов

На Турійщині розпочався весняний призов, який триватиме до початку червня. Службу призовники нестимуть у Військово-морських силах, Десантно-штурмових військах та Сухопутніх військах.

Особливо людно біля Турійського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (таку назву Турійський районний військовий коміса-ріат носить віднедавна) було учора. В цей день відбулася перша в цьому році урочиста відправка п'ятьох призовників на строкову військову службу у Збройні сили України. Проводжали майбутніх військовослужбовців їхні рідні та близькі.

Відбулася перша в цьому році урочиста відправка п'ятьох призовників на строкову військову службу у Збройні сили України. Проводжали майбутніх військовослужбовців їхні рідні та близькі.

До юнаків, насамперед, звернувся військовий комісар Антон Нестеренко. Легкої служби, Божої охорони та швидкого повернення додому побажав призовникам Турійський селищний голова Олексій Безсмертний. Разом із начальником військово-облікового столу Людмилою Кірюхіною очільник громади вручив юнакам подарунки.

А декан Турійського деканату митрофорний протоієрей Миколай Даньків благословив юнаків на відповідальний та важливий етап їхнього життя – службу в лавах ЗСУ, окропив свяченою водою та побажав майбутнім військовослужбовцям легкого проходження служби в армії. Священник подарував призовникам молитовники, щоб молитва супроводжувала юнаків щодня і була їхнім оберегом.

Ірина ПРУС.

Telegram Channel