Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Третій загиблий за день: окупанти передали Україні тіло зниклого українського воїна

Боєць зник ще 3 квітня.

Фото УНІАН.

Третій загиблий за день: окупанти передали Україні тіло зниклого українського воїна

6 квітня, стало відомо про загибель у зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі третього українського військовослужбовця. Його ім'я наразі не розголошують

Воїн зник ще ввечері 3 квітня, залишивши зброю. У цьому місці не було зафіксовано жодних бойових дій, повідомили на сторінці 10-ї гірсько-штурмової бригади Збройних сил України у фейсбуці.

Командування частини негайно ухвалило рішення розпочати пошуки, було повідомлено всі відповідні служби. До останнього залишалася надія, що військовослужбовця знайдуть живим, однак сьогодні російсько-окупаційні війська передали його тіло українській стороні на КПВВ Мар’їнка.

Читати також:  Двоє волинян загинули у російсько-українській війні

«В мережі інтернет представники російсько-окупаційних військ розповсюдили і тиражували інформацію про те, що нібито 4 квітня внаслідок бойового зіткнення біля населеного пункту Шуми загинув військовослужбовець бригади, а командування частини тривалий час приховує інформацію про його загибель. Однак правда, як завжди, інша», – йдеться в повідомленні.

У бригаді розглядають версії про втрату орієнтування та навіть викрадення.

На цей момент невідомо, що саме трапилося з воїном, усі обставини події встановлюють. Зокрема, у бригаді розглядають версії про втрату орієнтування та навіть викрадення.

Реклама Google

Загиблий був спортсменом та прихильником здорового способу життя, мав позитивну характеристику попри нетривалий час служби.

Нагадаємо, у зоні бойових дій на сході України 6 квітня знову загинуло двоє воїнів Збройних сил України. У мережі з'явилися дані про імена Героїв та їхні фото. Після стало відомо про загибель ще одного військовослужбовця.

Як повідомляє Обозреватель, перший захисник помер від смертельного поранення, яке він отримав внаслідок обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації поблизу Невельського.  Другий Герой загинув біля населеного пункту Степне внаслідок підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої. Військовий також отримав поранення, несумісні з життям. Згодом стало відомо про загибель на Донбасі третього воїна. Він зник ще 3 квітня, а сьогодні російсько-окупаційні війська передали його тіло українській стороні на КПВВ Мар’їнка. Імені загиблого наразі не розголошують.

Джерело: Обозреватель.
Telegram Channel