Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Подумав, що дружина зраджує з кумом»: любовний трикутник призвів до поліцейської гонитви (Відео)

Причиною пригоди стали ревнощі.

Скріншот з відео.

«Подумав, що дружина зраджує з кумом»: любовний трикутник призвів до поліцейської гонитви (Відео)

В Києві правоохоронці вночі отримали повідомлення про викрадення авто та розпочали його переслідування – водій BMW ігнорував вимоги поліції

Причиною пригоди стали любовні інтриги та ревнощі. 

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на «Київ оперативний». 

Зазначається, що поліція отримала повідомлення про викрадення авто. Заявник стверджував, що сам веде переслідування викрадача.

Чоловік, який заявив про викрадення, просто запідозрив, що дружина (кермувальниця BMW) йому зраджує  із кумом (пасажиром BMW).

Читайте також: Чоловік запросив у гості коханця своєї дружини і зґвалтував його.

До гонитви долучились правоохоронці. Автомобіль BMW не зупинявся на вимогу правоохоронців, ігноруючи усі можливі ПДР. Втім, біля ТРЦ «Республіка» автівку все ж змусили зупинитись. 

За кермом знаходилася жінка, а на пасажирському – чоловік. Обох дістали та надягали на них кайданки. Сам власник під’їхав трохи пізніше на автомобілі Hyundai, який також був битий після зіткнення із BMW. 

Як виявилось, ніякого заволодіння автомобілем не було. Чоловік, який заявив про викрадення, просто запідозрив, що дружина (кермувальниця BMW) йому зраджує  із кумом (пасажиром BMW). Сама ж жінка стверджує, що вони із кумом лише випили кави. 

Telegram Channel