Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
В держустанові на Волині – службова перевірка через гучну гулянку на офісі

В установі перевіряють, хто влаштував дискотеку.

Фото з відкритих джерел.

В держустанові на Волині – службова перевірка через гучну гулянку на офісі

З вікон установи лунала голосна музика

У Державній екологічній інспекції Волині повідомили, що проводять службову перевірку щодо причетності працівників установи до нічної дискотеки з гучною музикою.

Про це «Першому» повідомили у відповідь на запит з проханням надати інформацію про події, що відбувалися у стінах інспекції 30 березня.

Нагадаємо, 30 березня на вулиці Степана Бандери, 20, де розташована низка установ, зокрема, на 4 поверсі – кабінети Державної екологічної інспекції у Волинській області.  У офісах влаштували гучну дискотеку зі світломузикою та відчиненими вікнами. Відео гулянки зафіксували о 22.05. Дискотека тривала і після 23-ї години.

«На Ваше звернення від 31.03.2021 р. повідомляємо про проведення службової перевірки щодо причетності працівників інспекції до події, викладеної у ЗМІ (гучна музика в приміщенні 30.03.2021 р.). На даному етапі працівників інспекції, які причетні до зазначеної події, не встановлено», – зазначили в екоінспекції Волині в офіційній відповіді на запит.

Щодо керівника установи Олександра Кралюка «відкрито листок непрацездатності», пишуть у документі. Це означає, що він на лікарняному.

Щодо керівника установи (а саме в його кабінеті тієї ночі тривала дискотека, а через гучну світломузику та відчинені вікна сусіди викликали поліцію) Олександра Кралюка «відкрито листок непрацездатності», пишуть у документі. Це означає, що він на лікарняному.

До слова, поліції, яка прибула на виклик, в екоінспекції не відкрили двері. 

Читати також:  До школи – у своєму мікрорайоні: у Луцьку затвердили вулиці за закладами освіти

 

Джерело: Перший
Telegram Channel