Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Забрала сестру зі школи на мопеді хлопця: подробиці трагедії, в якій загинула 15-річна волинянка

Трагедія сталася в селищі Заболоття на Ратнівщині.

Фото ТСН.

Забрала сестру зі школи на мопеді хлопця: подробиці трагедії, в якій загинула 15-річна волинянка

На постраждалу сестричку чекає щонайменше три операції

Двоє дітей розбилися на мотоциклі на Волині у селищі Заболоття. 15-річна дівчинка загинула на місці, її на два роки молодшу сестру ушпиталили у найближчу лікарню.

Про це йдеться в ТСН.

13-річна дівчинка, яка вижила в аварії, зараз у реанімації, але при тямі. «Ми поїхали кататися, а далі я нічого не пам’ятає», – каже дівчинка.

Нагадаємо, на Волині двоє дітей розбилися на мотоциклі: загинула 15-річна дівчинка.

За словами медиків, стан дитини тяжкий. «Це є політравма, перелом відкритий стегна, переломи плечової кістки і переломи передпліччя. Крім того є черепно-мозкова травма», – каже начальник з медичної частини Ратнівської лікарні Володимир Колотюк.

Мати дівчат нині на заробітках у Польщі, батько з родиною не живе. Дітей, поки мами немає, виховує бабуся. 

Аварія сталася напередодні у селі Заболоття. За кермом була 15-річна сестра Ірини, яка позичила мотоцикл у свого хлопця і приїхала на ньому до школи, аби забрати молодшу сестру з уроків. Прав у неї не було, але відомо, що так робила не вперше. Цього разу щось пішло не так, дівчина з’їхала з дороги і на швидкості врізалася у цегляний паркан. Від удару кермувальниця загинула одразу. А Ірина отримала численні переломи. Попередньо відомо, що обидві дитини були без шоломів. У поліції  відкрили кримінальне провадження. «Всі обставини трагедії з’ясовуються. Слідство триває», – зазначили в поліції.

Відомо, що мати дівчат нині на заробітках у Польщі, батько з родиною не живе. Дітей, поки мами немає, виховує бабуся. Через тяжкі травми медики планують переправити Ірину до Луцька в обласну дитячу лікарню, адже в дитини попереду щонайменше три операції. 

Читати також:  В держустанові на Волині – службова перевірка через гучну гулянку на офісі

Джерело: ТСН
Telegram Channel