Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Сарнах 21-річний пройдисвіт викрав цілу хуру «бабла», «бухла» та ювелірних виробів

От зловмисник!

Ілюстрація freeradio.com.ua

У Сарнах 21-річний пройдисвіт викрав цілу хуру «бабла», «бухла» та ювелірних виробів

Ще й талони на пальне прихопив...

Слідчі повідомили про підозру сарненчанину у крадіжці грошей та ювелірних виробів із будинку, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Понад 300 тисяч гривень збитків завдав 21-річний підозрюваний потерпілій. Іще 16 лютого він скоїв крадіжку матеріальних цінностей із будинку 47-річної жительки Сарн. Нині вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на повідомлення про крадіжку, встановила, що невідома особа, розбивши віконне скло, проникла до будинку сарненчанки, звідки викрала 52 одиниці ювелірних виробів зі срібла та золота, 250 доларів США, 50 Євро, три пляшки елітного алкоголю та талони на пальне.

52 одиниці ювелірних виробів зі срібла та золота, 250 доларів США, 50 Євро, три пляшки елітного алкоголю та талони на пальне.

За результатами проведених невідкладних слідчих дій оперативники встановили, що до скоєного злочину причетний 21-річний знайомий родини, місцевий житель. Як з’ясувалося згодом, зловмисник із краденим поїхав у столицю, де ювелірні вироби здав у ломбард, а на виручені кошти винайняв житло у Рівному та придбав авто.  

Саме за порушення правил дорожнього руху та керування транспортним засобом «Volkswagen Golf» у стані сп’яніння зокрема, і потрапив сарненчанин у поле зору поліцейських 21 лютого. 

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах), слідчі Сарненського районного відділу поліції зібрали достатньо доказів для повідомлення зловмиснику про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Загальна сума завданого потерпілій збитку становить понад 313 тисяч гривень.

Підозрюваному загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: Цифрові документи в мобільному додатку «Дія» захищеніші, аніж їхні паперові аналоги.

Telegram Channel