Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У лучанина, який вчора «виграв» 800 тисяч, сьогодні вже вимагають 1429 гривень за «пересилку документів»

Сказитися можна!

Фото volyn.com.ua.

У лучанина, який вчора «виграв» 800 тисяч, сьогодні вже вимагають 1429 гривень за «пересилку документів»

Лохотронщики продовжують нахабне полювання на наївних людей...

Історія лучанина, який 8 квітня двічі «виграв» по 400 тисяч гривень (читайте детальніше), одержала своє продовження.

Коротка передісторія: 8 квітня в самісінькому центрі Луцька - на пішохідній вулиці Лесі Українки - перехожим роздавали «Призові картки» (на фото).

Як розповів volyn.com.ua містянин Гаврило Надурняк (саме так представився чоловік), йому (звісно, абсолютно безплатно) вручили відразу дві таких картки. Цікаво, що на кожній було зазначено номер. Щоправда, на обох картках цей номер... виявився однаковим.

У чоловіка відразу виникло передчуття великого виграшу (обіцяли від 100 гривень - аж до 400 тисяч гривень). І це передчуття Гаврила не підвело: стерши монеткою захисне покриття на картках, чоловік побачив: його виграш 400 тисяч + 400 тисяч!

На радощах пан Надурняк затанцював ламбаду, зателефонував на вказаний у картці номер і запитав - чи можна вже приїжджати (і куди саме) по гроші. А також якого мішка брати - більшого, чи меншого (залежить, якими саме купюрами виплатять виграш).

Щоправда, на іншому кінці дроту в чоловіка спершу поцікавилися прізвищем, ім'ям та по-батькові, датою народження, поштовим індексом і адресою. Після чого наказали не відходити від телефона ані на крок протягом доби: аби не пропустити дзвінок від призової комісії з кроками (строго секретними!) подальших дій.

Лучанин Гаврило Надурняк вперто сидів і ждав - навіть спати, бідолашний, не лягав. Адже 800 тисяч гривень були того варті!

І терплячість чоловіка таки була винагороджена! Близько 11.15 9 квітня Гаврилові нарешті зателефонували з призової комісії (з номера 044-339-58-72)!

Було багато вітальних слів: проте насамперед чоловіка запевнили, що все це чистісінька правда - він став щасливим власником 400 тисяч + 400 тисяч гривень! 

Після чого в пана Надурняка серйозно запитали: «Чи готові Ви просто вже одержати свої 800 тисяч?!». - «Так! Так!! Так!!!», - заволав у відповідь щасливий лучанин. 

Після чого в пана Надурняка серйозно запитали: «Чи готові Ви просто вже одержати свої 800 тисяч?!». - «Так! Так!! Так!!!», - заволав у відповідь щасливий лучанин. 

Далі на іншому кінці дроту озвучили план одержання виграшу.

Ось його коротка суть:

  • на ім'я Гаврила Надурняка висилається посилка з документами на 800 тисяч гривень;
  • разом з документами в посилці буде ще й вітальний подарунок від організатора безплатної лотереї (комплект постільної білизни);
  • при одержанні посилки з документами на 800 тисяч та подарунка чоловік повинен буде сплатити 1429 гривень за пересилку (так дорого - бо йдеться про вкрай цінні речі). 

Щасливий пан Надурняк вже бігає по сусідах і просить позичити трохи грошей (1429 гривень у чоловіка вдома не назбиралося). На що саме позичає, Гаврило поки не зізнається - розкаже вже після того, як тріумфально заїде у двір на білому таксі (чоловік давно мріяв саме про такий колір!) з повним-повнісіньким мішком грошенят! 

 

Читайте також: У самісінькому центрі Луцька порядкують лохотронщики (Фото).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel