Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Волині горіли ставки

Вдалося запобігти поширенню пожежі на лісові масиви та попередити загоряння очерету та чагарників на загальній площі у майже 150 гектарів

Фото із сайту manevychi.rayon.in.ua.

На Волині горіли ставки

На території ставів в Маневичах сталася пожежа

На пункт зв’язку рятувальників надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на відкритій території в районі ставів рибодільниці «Маневичі» (земельна ділянка державної власності за межами населеного пункту на адміністративній території Маневицької селищної ради).

Про це повідомили у Маневицькій селищній раді.

Причину виникнення пожежі встановлюють.

Вогнеборці, які прибули на виклик, встановили, що горить суха трава, очерет та чагарники на площі 0,5 гектара. На допомогу черговому караулу 13 Державної пожежно-рятувальної частини долучились лісівники. Спільними зусиллями загоряння локалізували та ліквідували.

«Завдяки оперативним та професійним діям особового складу 13 ДПРЧ УДСНС України в області (Валерій Клімчук) та працівників Державного підприємства «Маневицьке лісове господарство» (Володимир Радіон) вдалося запобігти поширенню пожежі на лісові масиви та попередити загоряння очерету та чагарників на загальній площі у майже 150 гектарів, за що всім щира подяка від Маневицького селищного голови», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: На Волині роздали 8 га бурштинових земель

Причину виникнення пожежі встановлюють.

Telegram Channel